Thomas Borup Kristensen


Produktion og styring

Perspektiver på økonomistyringen
af Per Nikolaj Bukh (ansv. red.), Thomas Borup Kristensen (ansv. red.)

Denne bog er udgivet for at takke professor Poul Israelsen for hans mangeårige indsats i økonomistyringens tjeneste og som en god og hjælpsom kollega og mentor for mange af dem, der bidrager med kapitler til denne bog.

Bogen handler om økonomistyring og spænder fra kapitler om de virksomheds- og samfundsmæssige betingelser for at styre virksomheder over økonomistyringens teknikker til kapitler om økonomistyringens rolle i praksis og som forskningsfelt. Indholdet giver et billede af fagfeltets spændvidde og af aktuelle forskningsmæssige og praktiske fokusområder – og den afspejler også Pouls faglige interessefelter.

En mængde erfarne forfattere har bidraget til bogen, og de håber, at den vil være til inspiration ikke blot for økonomistyringspraktikere, men også for de kommende årgange af studerende.

Bogen er også skrevet til alle de hundreder af studerende, som har nydt godt af Poul Israelsens undervisning gennem tiden. Vi håber, at kapitlerne kan genopfriske gode minder fra studietiden.Om forfatteren

Per Nikolaj Bukh, BA.,cand.oecon., ph.d., er beskæftiget som professor i økonomistyring ved Aalborg Universitet. Han beskæftiger sig især med strategi samt design af ledelses- og økonomistyringsmodeller i både private og offentlige

Læs mere
Udgave 1, 2016 | 341 sider | ISBN 9788757435214

Pris

Papirbog
350,00 kr
Medlemspris
280,00 kr