Martin Lundkvist


Udgivelser

New Public Leadership

Fra strategi til effekt

I bogen New Public Leadership viser forfatterne en anderledes ledelsestilgang i den offentlige sektor. I stedet for mere styring, er der snarere behov for en bedre styringskultur og et stærkere lederskab, der kan sætte en strategisk retning. Med udgangspunkt i de offentlige kerneopgaver skal der skabes værdi med fokus på den samfundsmæssige bundlinje.

Effektstyring er nøgleordet med antagelsen om, at den offentlige sektor bør indrettes med sigte på den virkning, man ønsker at opnå – til gavn for det fælles bedste.

Bogen henvender sig til ledere og konsulenter i den offentlige sektor, der søger efter måder at skabe sammenhængende udvikling og forandring på, men også til ledelsestænkere der arbejder med denne sektor.Om forfatterne

Martin Lundkvist er direktør i CPL, Center for Public Leadership, der arbejder med vidensudvikling inden for områderne strategi, styring og ledelse til den offentlige sektor.Nicolai Vedsted er uddannet cand. merc. jur. fra Aalborg Universitet. Nicolai er leder af Styringsenheden i Guldborgsund Kommune, og har været det siden enheden blev dannet for tre år siden. 

 

 

Læs mere
Udgave 2, 2016 | 176 sider | ISBN 9788757438765

Pris

E-bog Papirbog
355,00 kr 295,00 kr
Medlemspris Medlemspris
284,00 kr 236,00 kr

Falkeblik

Strategi, ledelseskraft og handlekraft i den offentlige sektor

Dette er en anden udgave af bogen Falkeblik - Strategi, ledelseskraft og handlekraft i den offentlige sektor, som er den første bog om strategi, der går helt tæt på den offentlige strategiske praksis. Den er baseret på 5 års research af den strategiske performance hos over 200 ledere i mere end 100 store og mellemstore offentlige virksomheder. Bogen fører dig ind i det reelle strategiarbejde i ledergrupper på alle niveauer. Du får mulighed for at se, hvad der fungerer og ikke fungerer, og får gennem en række levende cases inspiration til at styrke din egen strategiske performance.

Falkeblik bidrager til at styrke struktur og systematik i dit offentlige strategiarbejde, hvor du får et konkret værktøj, Strategi 9-model en, der binder ideer og praksis sammen i en fælles platform af strategitænkning. Falkeblik fører dig konkret fra strategisk analyse og målsætninger til en vurdering af virksomhedens strategiske performance, og frem til beslutninger om fremtidige offentlige strategiske prioriteringer.

Falkeblik sætter fokus på ledernes ledelseskraft og handlekraft bag de offentlige strategiske beslutninger, som en afgørende forudsætning for, at strategien omsættes til effektfulde resultater.

Bogens metode har allerede vakt stor interesse blandt forskere og praktikere i Danmark og Sverige.

Om forfatteren

Martin Lundkvist har siden år 2000 arbejdet med ledelsesudvikling, coaching og sparring af ledere, topledere og ledergrupper i den offentlige sektor. Martin Lundkvist er ekspert inden for strategi og måling af organisationers strategiske performance og lederes strategiske kompetencer.  

Læs mere
Udgave 2, 2015 | 275 sider | ISBN 9788757434620

Pris

Papirbog
385,00 kr
Medlemspris
308,00 kr