Lynda Gratton


Udgivelser

Den hybride arbejdsplads

En guide til at redesigne arbejdet i organisationer

Vi står foran det, der uden tvivl er de seneste 100 års største globale omstilling af arbejde, og har en enestående mulighed for at redesigne arbejdet i vores organisationer. Spørgsmålet er nu – hvordan lykkes vi bedst med at skabe fremtidens arbejde og den hybride arbejdsplads?

Lynda Gratton, der er professor i ledelse og en af verdens førende ledelsestænkere, tager i denne bog udgangspunkt i sine 30 års forskning inden for de teknologiske, demografiske, kulturelle og samfundsmæssige tendenser, som former arbejdet, og bygger videre på det, vi lærte under pandemien. I bogen præsenterer hun en 4-trins-designproces. Processen gør dig i stand til at: 

  • Forstå dine medarbejdere, og hvad der driver dem
  • Gentænke kreative måder at arbejde på, så du åbner for nye muligheder
  • Skitsere og teste dit nye arbejdsdesign i din organisation
  • Agere og skabe fremtidens hybride arbejdsplads

Igennem cases fra hele verden viser Lynda Gratton, hvilke udfordringer virksomheder står over for, når de vil skabe en hybrid arbejdsplads. Du møder den verdensomspændende bank HSBC, der byggede et tværfagligt team for at forstå sine medarbejdere, det japanske teknologiselskab Fujitsu, som testede tre typer kontorlandskaber for at finde det mest optimale, og det australske teleselskab Telstra, som etablerede nye roller for at koordinere arbejdet på tværs af organisationen.

"Den hybride arbejdsplads – en guide til at redesigne arbejdet i organisationer" kan, hvad enten du leder et team på fem personer, en virksomhed med 20 medarbejdere eller en multinational virksomhed med flere tusind ansatte, hjælpe dig med at tilrettelægge fremtidens arbejde og skabe en hybrid arbejdsplads, der fungerer, til gavn for både dig, dit team og virksomhedens resultater.

Oversat fra “Redesigning Work: How to Transform Your Organization and Make Hybrid Work for Everyone” (Penguin Business 2022).

Lynda Gratton er forfatter til flere internationale bestsellers om fremtidens arbejde. I 2021 udkom hendes bog ”Det nye lange liv”  på Djøf Forlag, hvor det foreslås at bytte den klassiske opdeling af arbejde og fritid ud med et liv, der består af mange flere faser.

 

Læs mere
Udgave 1, 2022 | 272 sider | ISBN 9788757453898

Pris

E-bog Papirbog
355,50 kr 450,00 kr
Medlemspris Medlemspris
284,40 kr 360,00 kr

Det nye lange liv

Sådan griber du mulighederne i en foranderlig verden

Aldrig har vi haft så mange teknologiske muligheder som i dag. Og aldrig har vi levet længere, end vi gør nu. Men trives vi? Bruger vi teknologien rigtigt, og er det lange liv egentlig et godt liv? Eller lurer angsten for, om vores job bliver ved med at eksistere, og hvornår vi kan gå på pension? Hvis der overhovedet er noget, der hedder pension om 20 år …

Mens verden er i hastig udvikling, har vi ikke fornyet vores måde at leve på ret meget. Vi indretter stadig vores liv i tre faser – uddannelse, arbejde og pensionering. Men skal vi leve et godt og langt liv i en verden, der er i forandring, må vi ifølge bestsellerforfatterne Andrew J. Scott og Lynda Gratton bytte den klassiske opdeling af arbejde og fritid ud med et liv, der består af mange flere faser. Ved hjælp af tre konkrete principper (fortæl, udforsk, relatér) præsenterer de en ny måde at forme livet på. Du får psykologisk og økonomisk indsigt i, hvad du selv og samfundet som helhed kan gøre, for at vi ikke bare får et længere, men også bedre liv.

”Det nye lange liv – Sådan griber du mulighederne i en foranderlig verden” er en både tankevækkende og brugbar guide til et længere, smartere og lykkeligere liv. Idéerne redesigner vores liv og samfund og sikrer, at vi får sat en helt ny form for menneskelig, social og relationel opfindsomhed i spil. Bogen er en nyttig karrierebog med konkrete værktøjer for dig, der ønsker at gribe mulighederne i en verden, hvor arbejde og fritid smelter sammen, og for beslutningstagere på både virksomheds-, uddannelses- og politisk niveau.

Bogen er oversat fra 1. udgave af ”The New Long Life” (Bloomsbury Publishing 2020). Det danske forord er skrevet af fremtidsforsker Anne Skare Nielsen.

Læs mere
Udgave 1, 2021 | 285 sider | ISBN 9788757451474

Pris

E-bog Papirbog
405,00 kr 450,00 kr
Medlemspris Medlemspris
324,00 kr 360,00 kr