Karl-Johan Vibits


Udgivelser

Har du lyst til at blive leder?

- find ud af om du vil, kan og tør ledelse

Er du i tvivl om, om du skal være leder – eller i tvivl om, hvad man skal kunne, ville og turde, for at få det godt i et lederjob – så er dette bogen for dig.

Bogen er en afklaringsbog, fyldt med øvelser og refleksionsopgaver. En meget vigtig del af indholdet stammer fra interviews med en række velvillige personer fra bl.a. Folketinget, Arbejdsskadestyrelsen, Danmarks Radio, Danmarks Statistik, Københavns Kommune, Novo Nordisk, Rockwool, TDC, Udenrigsministeriet mv.

De, der læser denne bog og vælger lederjobbet, starter deres lederkarriere med at tænke det ”rigtige” om sig selv i ledelse, om ledelsesopgaven og om rollen, de har fået.

Læs mere
Udgave 1, 2013 | 252 sider | ISBN 9788757428377

Pris

Papirbog
350,00 kr
Medlemspris
280,00 kr

Ny i lederjobbet og hva' så?

- praktiske erfaringer og gode råd

Denne bog er skrevet for den nyudnævnte leder. Baseret på 20 interviews præsenteres en række af de problemer, som lederen oplever i det daglige. Bogen kan læses som en introduktion til den nye dagligdag og som inspiration til yderligere fordybelse i de emner, lederen selv føler er mest påtrængende.

Bogen er holdt i et sprog, som ikke kræver dybt kendskab til de forskellige terminologier, der anvendes inden for ledelses- og managementlitteraturen. Forfatternes mangeårige erfaringer i kursus- og konsulentbranchen skinner igennem i bogens struktur og emnevalg, som primært anvender eksempler fra praksis som grundlag for at opstille nogle gode råd for lederadfærden.

Læs mere
Udgave 1, 2002 | 184 sider | ISBN 9788757402650

Pris

Papirbog
320,00 kr
Medlemspris
256,00 kr