Heidi Salomonsen


Udgivelser

Nye kommuner i støbeskeen

De nye primærkommuner er stadig i støbeskeen. Selv om de har fungeret i mere end er år, er det langt fra alt, der er faldet endeligt på plads. Bogen handler om de nye kommuners politiske og administrative organisering og de styringsformer, som kommunerne planlægger at tage i brug. Den grundlæggende påstand er, at de beslutninger, som kommunernes politiske og administrative ledelse træffer på området, kommer til at få stor betydning for det kommunale selvstyres fremtid.

Læs mere
Udgave 01, 2008 | 235 sider | ISBN 9788762903401

Pris

Papirbog
300,00 kr
Medlemspris
240,00 kr

Offentlig ledelse og strategisk kommunikation

af Heidi Salomonsen (red.)

Denne bog beskriver en række centrale ledelsesudfordringer, som knytter sig til strategisk kommunikation i forbindelse med interne kommunikationsprocesser. Heriblandt i forløb med forandringer og digitalisering samt i forbindelse med kommunikationen med medierne, for eksempel under kriser. Men også når man som leder ønsker at arbejde strategisk med sit omdømme.

Bogens udgangspunkt er, at der er en række særlige kendetegn ved den offentlige sektor, både i de offentlige organisationer og i deres omgivelser, som skaber nogle specielle udfordringer. Det gælder også for offentlige lederes håndtering af de strategiske kommunikationsprocesser. Derfor diskuterer en række af bidragene, hvorledes mere generiske kommunikationsteorier kan oversættes til en sammenhæng, der gælder for den offentlige sektor.

Læs mere
Udgave 01, 2013 | 208 sider | ISBN 9788757424997

Pris

Papirbog
325,00 kr
Medlemspris
260,00 kr