Ditte Kolbæk


Udgivelser

Proactive Reviews - lær af jeres erfaringer

Denne bog omhandler metoden Proactive Reviews, der er et værktøj, der gør det lettere at dele viden systematisk og målrettet i en virksomhed til fordel for den enkelte medarbejder, arbejdsgruppen og organisationen.

Målgruppen er medarbejdere og ledere i vidensvirksomheder som for eksempel ingeniørvirksomheder, medicinalbranchen og IT-virksomheder. Men også gymnasielærere, hospitalsvæsenet og politiet kan have stor glæde af metoderne og erfaringerne fra denne bog. Disse grupper arbejder i forvejen med vidensdeling, men der findes ikke så mange strukturerede metoder til denne aktivitet.

Virksomhedens størrelse er underordnet, overordnet er kravet om at lære af erfaringer. Jo mere organisationen er afhængig af information og udvikling, desto vigtigere er det at sikre, at de relevante medarbejdere har den nyeste viden, så hurtigt som muligt.

Bogen er inddelt i to dele, hvor 1. del især henvender sig til beslutningstagere i virksomhederne, der her kan få overblik over metoden og eksempler på, hvor den kan bruges, og hvor den ikke dur. Bogens 2. del fungerer som en værktøjskasse for dem, der skal arbejde med Proactive Reviews i praksis.

Læs mere
Udgave 01, 2011 | 229 sider | ISBN 9788757424744

Pris

Papirbog
200,00 kr
Medlemspris
160,00 kr