Birgitte Andersen


Udgivelser

Talentudvikling i praksis

Denne bog er skrevet til alle, der er interesseret i talentudvikling, til personalechefer til ledere og til konsulenter. Forfatterne giver både private og offentlige virksomheder inspiration til, hvordan man kommer i gang med at kompetenceudvikle virksomhedens talenter. Få råd til, hvordan man kan strukturere og gennemføre et talentudviklingsprogram, og hvordan man sætter talentudvikling på virksomhedens dagsorden.

I bogen beskrives arbejdet med talentudvikling i en stor offentlig virksomhed, der er gået nye veje i arbejdet med de talentfulde medarbejdere. Talentet findes både hos de kommende ledere, men også hos de uundvær-lige specialister og de dygtige administrative medarbejdere, der netop gør den helt store forskel, både til dagligt og når det brænder på. Kendetegnende for alle talenterne er, at de er fagligt dygtige og personligt særligt engagerede og vedholdende i deres forsøg på at gøre en meningsfuld forskel i hverdagen.

Forfatterne beskriver et helt konkret kursusforløb for talenter i Vejle Amt. 7 kursusdage fordelt på 3 moduler, suppleret med forsamtaler, eftersamtaler, workshops og en meget vigtig 360° feedbackproces.

Kursusforløbet er efterfølgende evalueret med fokus på at besvare spørgsmålene: Hvad virker, når man laver talentudvikling og hvordan virker det?

Læs mere
Udgave 01, 2007 | 125 sider | ISBN 9788757415070

Pris

Papirbog
200,00 kr
Medlemspris
160,00 kr