Aktuelt fra Djøf Forlag

Forårstitler 2017 fra Djøf Forlag 


Det er en fornøjelse at præsentere udvalgte forårstitler fra Djøf Forlag med samfundsrelevant viden og debat inden for områderne jura, økonomi & samfund, organisation, ledelse & kommunikation.

Læs blandt andet om det mest omtalte begreb i den nyere offentlige debat i ”Konkurrencestaten og dens kritikere”, hvor Ove Kaj Pedersen giver svar på tiltale. I forlængelse af den intensive kritik af New Public Management ser Jacob Torfing m. fl. på, hvordan offentlige ledere kan manøvrere i ”Skiftende styringsparadigmer i den offentlige sektor”. Hvor gør man af sine penge, når man tilhører den ene procent af verdens rigeste – følg pengene i ”Grænseløs Kapital”. Digitaliseringen indeholder store potentialer for danske små og mellemstore virksomheder – læs hvordan i ”Digitaliseringen af Danmark”. Virksomheder er meget optaget af big data – bliv klogere på hvordan denne nye teknologi kan bruges på den mest kompetente måde i ”Strategisk forståelse af big data”. Mere end en tredjedel af 70.000 årlige anmeldelser om vold foregår på en offentlig gade og bekæmpelsen er afhængig af den rigtige forebyggelse – læs om sted, dynamik og omfang i ”Gadevold”. I rækken af forlagets højt estimerede lovkommentarer udlægges lovteksterne i blandt andre ”Medieansvarsloven” og ”Ophavsretsloven”.

Udforsk titlerne her


Med venlig hilsen

Anette Wad
Forlagsdirektør
Djøf Forlag

LinkedIn

Bliv en del af vores netværk

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag >

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag
Hold dig fagligt opdateret

Tilmeldingsformular til Djøf Forlags nyhedsbrev

*Vælg dine interesser:

i
For at forhindre misbrug af denne blanket, skal du sætte kryds i feltet. Eventuelt bliver du bedt om at indtaste en tekst, der vises som et billede.