Udvalgte efterårstitler fra Djøf Forlag 


Det er en fornøjelse at præsentere udvalgte efterårstitler fra Djøf Forlag med samfundsrelevant viden og debat inden for områderne jura, økonomi & samfund, organisation, ledelse & kommunikation.

Læs blandt andet om hvordan Big Data Mindset frigør det digitale forretningspotentiale og om fremtidens velfærdssamfund i Knud Aarups Fællesskabs-Danmark. Om CBS og magtens netværk – en kortlægning af 100 års indflydelse. Professor Uffe Østergård spørger: Hvorhen Europa? og belyser i bogen centrale dilemmaer i den europæiske konstruktion. Ærlig forhandling af Keld Jensen sikrer succesfulde forhandlinger med to vindere. I forlagets portefølje af stærke projektledelsesbøger retter vi blikket mod International projektledelse, og hvad der kræves af værktøjer når virksomhedens projekter er globale. Vi er begyndt at indrette vort samfund til de lange liv – læs om Den 3. karriere – et seniorliv med indhold og mening. Statskundskabens klassikere fortsætter med markante udgivelser om bl.a. Niklas Luhmann og Vladimir Lenin. I rækken af forlagets velkendte lovkommentarer udlægges lovteksterne i blandt andre Straffeloven og Ligningsloven.


Udforsk titlerne


Med venlig hilsen
Anette Wad
Forlagsdirektør

LinkedIn

Bliv en del af vores netværk

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag >

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag
Hold dig fagligt opdateret

Tilmeldingsformular til Djøf Forlags nyhedsbrev

*Vælg dine interesser:

i
For at forhindre misbrug af denne blanket, skal du sætte kryds i feltet. Eventuelt bliver du bedt om at indtaste en tekst, der vises som et billede.