Aktuelt fra Djøf Forlag

Efterårstitler fra Djøf Forlag

Det er en fornøjelse at præsentere udvalgte efterårstitler fra Djøf Forlag med samfundsrelevant viden inden for områderne jura, politik, samfund, organisation og ledelse.

Mange skriver nekrologer over New Public Management uden at anvise alternativ styringstænkning, men i ”New Public Leadership” gøres et helhjertet forsøg. Læs hvorfor FN´s 17 verdensmål er vigtige for Danmark og verden i ”Bæredygtig global udvikling”. Danmarks deltagelse i militære missioner medfører mange juridiske udfordringer som behandles i ”Robust mandat”. Den nye EU persondataforordning betyder væsentlige ændringer i dansk rets regler om behandling af personoplysninger – læs hvilke i ”Den nye persondataret”. Hovedpointerne fra Thomas Pikkety´s bog sættes ind i en dansk kontekst i bogen ”Økonomisk ulighed i Danmark”. Den samfundsmæssige betydning af den særlige danske fondskonstruktion analyseres i ”Dansk Fondshistorie”.

Udforsk titlerne

Med venlig hilsen

Anette Wad
Forlagsdirektør
Djøf Forlag

LinkedIn

Bliv en del af vores netværk

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag >

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag
Hold dig fagligt opdateret

Tilmeldingsformular til Djøf Forlags nyhedsbrev

*Vælg dine interesser:

i
For at forhindre misbrug af denne blanket, skal du sætte kryds i feltet. Eventuelt bliver du bedt om at indtaste en tekst, der vises som et billede.