Skab effekt i både projekter og workshops


Projektarbejdsformen er i rivende udvikling. Betingelserne for at udføre projektledelse har ændret sig, ligesom organisationer og projektledere er blevet mere modne og erfarne. Det stiller nye forventninger til projektlederens lederegenskaber.

Vær med, når John Ryding Olsson, ingeniør, HD, stiller skarpt på projektlederskabet, og hvordan vi får skabt effekt til tiden med udgangspunkt i bogen ”Projektlederskab – effekt til tiden”. John Ryding Olsson vil på dette morgenseminar uddybe følgende pointer:

  •  Vi gennemfører projekter for at opnå en forretningsmæssig effekt. Det kræver, at projektlederen kan skabe en fælles vision og følgeskab blandt deltagere, interessenter og ledelse.
  • Det er ikke nok at være en god administrator, der tilvejebringer leverancerne. Som projektleder er du lederen med alt, hvad det indebærer. Så hvad er det, der gør, at folk vil følge dig?
  • Bliv klogere på projektlederens seks ledelsesroller, og hvordan du udvikler din personlige ledelsesmodel og dit personlige ledelseskodeks. Som leder er du selv værktøjet.


På morgenseminaret vil du også møde Implement Consulting Groups seniorkonsulenter Cecilie van Loon, Henrik Horn Andersen og Line Larsen, der vil dykke ned i et centralt element i projektledelse, nemlig facilitering med udgangspunkt i bogen af samme navn.

Bliv klogere på følgende elementer:

  • Facilitering handler om at skabe resultater gennem involvering af de menneskelige ressourcer i organisationen og skabe mening, energi og stærkere relationer mellem mennesker.
  • For at skabe energifyldte workshops og møder skal de forberedes målrettet med fokus på formålet, deltagerne, miljøet, formen og de forskellige roller på dagen.
  • Den dygtige facilitator evner både at være bevidst om sig selv, opgaven og gruppen på en måde, så der produceres de ønskede leverancer, og den ønskede forandring igangsættes.


Det vil denne morgen være muligt at købe bøgerne: "Projektlederskab - effekt til tiden" og "Facilitering" til en særpris.

Tilmeld dig arrangementet
Tid: 25. oktober 2016 kl. 8.00-10.00 

Sted: Djøfs Store Mødecenter, Gothersgade 133, 1123 København K.

Arrangementet er for medlemmer af Djøf.

Tilmeld dig

Få 15% i rabat på din første bestilling >

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag
15% i rabat på din første bestilling

Tilmeldingsformular til Djøf Forlags nyhedsbrev

*Vælg dine interesser: