Lokal Lobbyisme - Få indflydelse i kommunen

Invitation til bogreception torsdag d. 18. maj 2017

Der sker noget med det lokale demokrati og beslutningsprocesserne Danmarks 98 kommuner: En erkendelse af, at dialog med borgere, foreninger, virksomheder og faglige organisationer er forudsætningen for nytænkning og udvikling af velfærdssamfundet. Udviklingen er en åben invitation til dem, der vil tage aktivt del i det lokale demokrati og påvirke lokale beslutninger. Det er en invitation til de lokale lobbyister.

Med udgivelsen af Lokal Lobbyisme sætter forfatterne Marie Scott Poulsen og Maria Steno for første gang fokus på lobbyisme over for kommunerne. I bogen kommer de med inspirerende cases, konkrete eksempler og anvendelige værktøjer til brug for lokale lobbyister.

I forbindelse med udgivelsen af Lokal Lobbyisme vil det glæde Geelmuyden Kiese og Djøf Forlag at se dig til reception torsdag den 18. maj kl. 16, Jorcks Passage 1A, 3., hvor vi giver et glas bobler. 

Tid og sted
Tid: Torsdag den 18. maj 2017 kl. 16. 
Sted: Jorcks Passage 1A, 3., 1162 København K


Tid og sted
 

Tid: Torsdag den 18. maj 2017 kl. 16. 
Sted: Jorcks Passage 1A, 3., 1162 København K

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag >

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag
Hold dig fagligt opdateret

Tilmeldingsformular til Djøf Forlags nyhedsbrev

*Vælg dine interesser:

i
For at forhindre misbrug af denne blanket, skal du sætte kryds i feltet. Eventuelt bliver du bedt om at indtaste en tekst, der vises som et billede.