Diplomati fra bar bund

På et hotel ved ækvator sidder en diplomat i lobbyen med sin computer i skødet. Han er netop ankommet fra Danmark. Over de næste måneder skal han få en velfungerende ambassade stablet på benene. Hjemme i Danmark har politikerne skyhøje forventninger til, hvad Danmark kan levere i verden. Så allerede i dag skal der leveres resultater. Det er en entreprenørdiplomat på arbejde. Det er diplomati fra bar bund.

Arrangementet tager udgangspunkt i bogen ”Diplomati fra bar bund – hverdagens diplomati på de danske ambassader”, der beskriver en omfattende reform af udenrigstjenesten fra start til slut. Den går bag om reformforberedelserne og reformbeslutningen og følger især ambassadørerne i Nigeria, Colombia og Filippinerne de første kritiske uger og måneder, hvor rammerne for det danske småstatsdiplomati etableres. Bogens overordnede formål er at udfylde et hul i vores viden om den del af den danske offentlige forvaltning, der udfoldes langt væk fra de danske grænser - ofte uden, at vi ved det.

Vær med, når professor Martin Marcussen gør os klogere på:

• Økonomisk diplomati
• Diplomater, der netværker
• Kulturkonflikter mellem ude- og hjemmetjenesten.

Arrangementet slutter af med en let forplejning, hvor det vil være muligt at fortsætte samtalen og købe “Diplomati fra bar bund – hverdagens diplomati på de danske ambassader” til en særpris.

Tid og sted
Tid: Torsdag 16. marts 2017, kl. 17:00 - 19:30
Sted: Djøf, Mødecenter Plenum, Gothersgade 133, 1123 København K

Læs mere og tilmeld dig


Læs mere om bogen "Diplomati fra bar bund" 

Tid & Sted:    

Torsdag den 16. Marts 2017   
kl. 17.00 til ca. 19.30.  

Djøf, Mødecenter Plenum
Gothersgade 133
1123 København K

Tilmeld dig

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag >

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag
Hold dig fagligt opdateret

Tilmeldingsformular til Djøf Forlags nyhedsbrev

*Vælg dine interesser:

i
For at forhindre misbrug af denne blanket, skal du sætte kryds i feltet. Eventuelt bliver du bedt om at indtaste en tekst, der vises som et billede.