Digital arbejdsretsportal

Djøf Forlag går sammen med Schultz og Dansk Arbejdsgiverforening om digital arbejdsretsportal

Djøf Forlag er gået sammen med IT-virksomheden Schultz og Dansk Arbejdsgiverforening om at udvikle Danmarks største onlineplatform inden for arbejds- og ansættelsesret. Portalen vil integrere Schultz’ lov- og domsdatabase med et digitalt bibliotek fra Djøf Forlag og bliver den første af sin art i Danmark.

Den nye Arbejdsretsportal erstatter fire tidligere onlinedatabaser og kommer til at dække mere end to millioner arbejdsgivere og lønmodtagere inden for arbejds- og ansættelsesretlige forhold. Indholdet dækker såvel lovgivning og retskildemateriale som al væsentlig litteratur vedrørende arbejdsretlige emner, og dermed bliver portalen den første af sin art i Danmark. Brugerne består hovedsageligt af advokater, offentlige og private virksomheder samt organisationer på arbejdsmarkedet.

 
Fakta om Arbejdsretsportalen

Arbejdsretsportalen blev lanceret den 30. juni og foruden alt relevant arbejdsretlig lovgivning indeholder den mere end 13.000 domme og afgørelser samt den grundlæggende litteratur inden for området. Den 1. januar 2015 udvides portalen yderligere med Arbejdsretsportalen+ til at omfatte al relevant litteratur fra Djøf Forlag og kommer derved til at tælle mere end 25 elektroniske bøger skrevet af de førende specialister inden for området.

Læs mere om portalen og abonnementsmuligheder

Har du spørgsmål til det nye tiltag, er du velkommen til at kontakte forlag@djoef.dk 

LinkedIn

Bliv en del af vores netværk

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag >

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag
Hold dig fagligt opdateret

Tilmeldingsformular til Djøf Forlags nyhedsbrev

*Vælg dine interesser:

i
For at forhindre misbrug af denne blanket, skal du sætte kryds i feltet. Eventuelt bliver du bedt om at indtaste en tekst, der vises som et billede.