Træffer du gode beslutninger?


Vi kender alle eksempler på dårlige strategiske beslutninger, fra Kodaks katastrofale fejlvurdering af markedsudviklingen og Swissairs overmodige M&A-strategi til Nokias mangelfulde strategiske satsning, der førte til, at de væltede ud af konkurrencen med ordene: »Vi gjorde ikke noget forkert, og alligevel tabte vi.« Ledelse handler om at træffe beslutninger om virksomhedens fremtid, men kan vi undgå de fatale af slagsen?

Mød en af landets førende beslutningsteoretikere og forfatter til bogen “Beslutningsstrategi”, Sally Khallash. På denne aften vil Sally bl.a. fortælle, hvordan virksomheder, der baserer deres strategi på adfærdsøkonomi, performer seks gange bedre end virksomheder, der baserer deres strategi på data.

Med afsæt i beslutningsteori, internationale cases og strategisk problemløsning vil Sally skærpe vores bevidsthed om de kognitive mønstre, der påvirker vores beslutningskompetencer og vise, hvordan vi med små ændringer kan skabe store forbedringer i både strategi og eksekvering.

"At tage beslutninger på det rigtige tidspunkt er ikke nemt. Det har Sally Khallash og Brian Kaasner Kristiansen skrevet en særdeles spændende bog om. Det er en af årets bedste ledelsesbøger på dansk, hvor de beskæftiger sig med det, en topchef skal bruge det meste af tiden på: At tage beslutninger."
- Børsen, 5 stjerner.

En af de bedste beslutninger, jeg har truffet, er at læse denne bog.”
- Christina Tønnesen, Managing Partner, Mensch.

Beslutningsstrategi rammer direkte og brutalt ned i lederens indre usikkerhed, men giver gode eksempler og metoder til at genvinde kvaliteten i beslutningssituationen.”
- Rasmus Lynge, Kundekoncerndirektør, Alm. Brand.

Jeg har læst mange managementbøger. Men den her overrasker.
- Jacob Wedel, partner, Deloitte.

Arrangementet tager udgangspunkt i bogen ”Beslutningsstrategi – Adfærdsøkonomi som katalysator for vækst”. Vi slutter af med en let forplejning og mulighed for at netværke og købe bogen til en særpris.


Tilmeld dig arrangementetTid & Sted
  
Tid: 8. november 2016 kl. 17.00-19.30   

Sted: Djøf, Mødecenter Plenum, Gothersgade 133, 1123 København K

Arrangementet er for medlemmer af Djøf.

Tilmeld dig senest den 4. november

Få 15% i rabat på din første bestilling >

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag
15% i rabat på din første bestilling

Tilmeldingsformular til Djøf Forlags nyhedsbrev

*Vælg dine interesser: