Arbejdsretsportalen hjælper studerende i Djøf og Danske Advokaters arbejdsretlige processpil

Arbejdsretsportalen er officiel sponsor på Djøf og Danske Advokaters Processpil 2015, som indledes d. 16. marts og afsluttes med finale i Højesteret d. 5. maj. De studerende, der er udvalgt til at deltage i den årlige case competition, får under hele processpillet fri adgang til Arbejdsretsportalen, hvor de kan søge på tværs af lovgivning, domme og litteratur inden for arbejds- og ansættelsesret.


Djøf og Danske Advokaters Processpil 2015 er en case competition for ambitiøse jurastuderende og HA jur. studerende fra hele landet. Deltagerne får mulighed for at omsætte teori til praksis, styrke deres CV og møde førende danske advokater. Processpillets deltagere får fri adgang til Arbejdsretsportalen - en online lovportal udviklet af Schultz, Dansk Arbejdsgiverforening og Djøf Forlag. Portalen dækker det totale behov for beslutningsstøtte ved arbejds- og ansættelsesretlige problemstillinger og indeholder blandt andet lovgivning, centrale domme og kendelser samt grundlæggende litteratur fra Djøf Forlag. Alt indhold er let tilgængeligt og søgbart og dermed en stor hjælp for de studerende som både sagsøgere og sagsøgte. 

Processpillet foregår fra d. 16. marts til afsluttende finale i Højesteret d. 5. maj. Ud af 140 ansøgere er 60 blevet udvalgt og fordelt på 12 hold (6 hold sagsøgere og 6 hold sagsøgte). Få overblik over tidsplanen:

  • 16. marts – Deltagere får case og kode til portalen, vejledere får casen
  • 30. marts – Stævningsfrist for sagsøgere 
  • 14. april – Svarskriftsfrist for sagsøgte – herefter arbejder grupperne på selve procesoplægget
  • 27. april – Delfinale Østre landsret – finaleholdene får herefter en ny modpart og skal forberede sig på det
  • 28. april – Delfinale Vestre landsret – finaleholdene får herefter en ny modpart og skal forberede sig på det
  • 5. maj – Finale i Højesteret og finalereception hos Danske Advokater med uddeling af præmier

Læs mere om processpillet

Læs mere om Arbejdsretsportalen

For yderligere information kontakt venligst marketingansvarlig Tina Verner Hansen tvh@djoef.dk.