Få samtaler til at lykkes

Der sker noget særligt, når ambitiøse og vidende mennesker mødes med et ønske om dels at blive klogere på hinanden, dels at dykke ned i faglige og personlige udfordringer. Mentor og mentee indgår i et læringssamarbejde i en afgrænset periode, og efter et godt forløb går begge parter videre – beriget, inspireret og fagligt bedre rustet.

Virksomheder, faglige organisationer, professionelle netværk og uddannelsesinstitutioner oplever stor interesse for mentorprogrammer. Men hvordan bliver du en god mentor, og hvordan kan menteen få mest muligt ud af mentorforløbet?

Vær med, når tre meget erfarne mentorer deler ud af deres erfaringer. Else Iversen, chefkonsulent i Djøf, Pia Ravn Dyhr, freelancer og iværksætter, og Annette Schmidt Højby, udviklingschef i Dansk Magisterforening vil på dette morgenmøde præsentere dig for enkle, men effektfulde metoder og værktøjer, der bidrager til at skabe intensive og udforskende samtaler, som skaber forandring i tanke og handling.


Arrangementet tager udgangspunkt i bogen ”Mentorsamtalen” og henvender sig til mentorer, mentees samt alle, der påtænker at begynde på et mentorprogram og gerne vil blive klogere på, hvad man kan forvente sig af et sådan forløb.


Morgenmad og mulighed for at netværke fra kl. 8.00-8.30.

Bogen Mentorsamtalen – Metoder og cases til mentee og mentor sælges til en særpris på dagen.

Tilmeld dig arrangementet


Tid & Sted
 
Tid: 3. november 2016 kl. 08.00-10.00  

Sted: Djøf, Mødelokale A+B, Gothersgade 129, 1123 København K

Arrangementet er for medlemmer af Djøf.

Tilmeld dig senest d. 1. november

Få 15% i rabat på din første bestilling >

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag
15% i rabat på din første bestilling

Tilmeldingsformular til Djøf Forlags nyhedsbrev

*Vælg dine interesser: