Juristen – et unikt tidsskrift til jurister

Juristen bringer unikke analyser af aktuelle retlige emner skrevet af ledende professorer og praktikere. Udvid din juridiske viden og få indsigt gennem faglige artikler og indlæg om aktuelle emner, herunder udviklingen i love og afgørelser i et nationalt og europæisk perspektiv.

Som medlem af Djøf kan du få tilsendt det trykte tidsskrift 6 gange årligt direkte til din adresse til særlig medlemspris. Husk at du også har gratis adgang til online-udgaven, hvor det nyeste nummer og arkiv tilbage til 1997 er tilgængeligt.
Tilmeld dig nyhedsservice

Få Juristen tilsendt direkte med posten 6 gange om året:

  • Djøf-medlemmer sparer 50 % i forhold til normalprisen kr. 900,-: Kun kr. 450,- inklusive porto for et års abonnement.
  • Djøf-studerende sparer 75 % i forhold til normalprisen kr. 900,-: Kun kr. 225,- inklusive porto for et års abonnement.

Bestil årsabonnement på Juristen


Som medlem af Djøf får du tidsskriftet til særpris. Indtast det 8-cifrede nummer, der f.eks. står på din kontingentopkrævning. Har du glemt dit medlemsnummer kan du få det tilsendt via funktionen "Glemt medlemsnummer" på www.mitdjoef.dk.

   Tilmeld dig Djøf Forlags nyhedsmail

            
Se gældende handelsbetingelser for information om betaling, levering, returret mv.

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag >

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag
Hold dig fagligt opdateret

Tilmeldingsformular til Djøf Forlags nyhedsbrev

*Vælg dine interesser:

i
For at forhindre misbrug af denne blanket, skal du sætte kryds i feltet. Eventuelt bliver du bedt om at indtaste en tekst, der vises som et billede.