Natalie Videbæk Munkholm

Natalie Videbæk Munkholm

Natalie Videbæk Munkholm, ph.d., er postdoc og adjunkt i arbejdsret ved Juridisk Institut, Aarhus BSS. Cand. jur. fra Aarhus Universitet i 1998, og LL.M. i International Law fra University of New South Wales i Sydney, Australien, I 1996. Hun færdiggjorde i 2015 ph.d.-afhandlingen ’Loyalitet i arbejdsretlige relationer’, der har modtaget Aarhus Universitets Forskningsfonds ph.d.-pris. Det Frie Forskningsråd har bevilliget midler til hendes postdoc forskningsprojekt om implementering af fundamentale rettigheder på arbejdspladsen.

Natalie underviser i fagene arbejdsret, kollektiv arbejdsret, ansættelsesret, coacher et EU-arbejdsretligt processpil, og publicerer både nationalt og internationalt. Hun har arbejdet som jurist i udlandet og i Danmark, og har bl.a. været ekstern lektor ved Aarhus Universitet, juridisk konsulent i en A-kasse, advokatfuldmægtig, og personaleansvarlig i en interesseorganisation.

Bøger af Natalie Videbæk Munkholm

Loyalitet i arbejdsretlige relationer

Loyalitet i arbejdsretlige relationer

af Natalie Videbæk Munkholm

Loyalitet i arbejdsretlige relationer er den første samlende fremstilling af loyalitetspligt i arbejdsretlige relationer

Udgave 1 2016 | 535 sider | ISBN 9788757436150

Pris DKK 425,00
Medl. DKK 340,00

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag >

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag
Hold dig fagligt opdateret

Tilmeldingsformular til Djøf Forlags nyhedsbrev

*Vælg dine interesser:

i
For at forhindre misbrug af denne blanket, skal du sætte kryds i feltet. Eventuelt bliver du bedt om at indtaste en tekst, der vises som et billede.