Peter Bjerregaard

Peter Bjerregaard

Peter Bjerregaard blev færdiguddannet som cand.polit i 1974 fra Københavns Universitet. Peter er idag medlem af bestyrelsen for Dampskibsselskabet Orients Fond samt Ejendomsfonden Grennessminde, der især støtter bo – og opholdsstedet Grennessminde, Taastrup, som varetager uddannelse af unge med særlige behov. Endvidere formand for Foreningen til Søfartens Fremme siden 2014, medlem af bestyrelsen for Europas Maritime Udviklingscenter (EMUC) samt formand for Fredensborg Teknik A/S.

  • 1974 - 1979: Tilknyttet Økonomisk Institut, Københavns Universitet, i forbindelse med færdiggørelse af Perspektivplan II og opstilling af en produktionsfunktion for Danmark.
  • 1974: Ansat i Danmarks Rederiforenings Økonomisk/statistiske afdeling.
  • 1985: Afdelingschef i Rederiforeningens Erhvervspolitiske afdeling og i 1988 underdirektør.
  • 1991 - 2013: Medlem af bestyrelsen for Det Internationale Handelskammer, ICC Danmark, samt Danmarks Nationalbanks Repræsentantskab fra 2006 til 2013.Medlem af bestyrelsen i EU – rederiforeningen, European Community Shipowners Associations i Bruxelles og tillige af bestyrelsen i Den Internationale Rederiforening, International Chamber of Shipping i London.
  • 1997 - 2004: Formand for styrelsen på Niels Brock, som på daværende tidspunkt var en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner.

Bøger af Peter Bjerregaard

Ledelse af interesseorganisationer

Ledelse af interesseorganisationer

- lessons learned

af Jørgen Hansen, Peter Bjerregaard, Klaus Bustrup & Peter Gorm Hansen

Få indblik i hvordan interesseorganisationer ledes, hvad deres opgaver er og hvordan de agerer i forhold til staten, andre myndigheder, internationale organer og ikke mindst medierne.

Udgave 1 2015 | 364 sider | ISBN 9788762904453

Pris DKK 385,00
Medl. DKK 308,00

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag >

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag
Hold dig fagligt opdateret

Tilmeldingsformular til Djøf Forlags nyhedsbrev

*Vælg dine interesser:

i
For at forhindre misbrug af denne blanket, skal du sætte kryds i feltet. Eventuelt bliver du bedt om at indtaste en tekst, der vises som et billede.