Samtykkeerklæring

Dit samtykke

Jeg giver hermed mit udtrykkelige samtykke til, at Djøf Forlag indsamler og behandler mine personlige oplysninger, herunder arbejdsgiver, navn, og e-mail som jeg opgiver i forbindelse med, at jeg anvender Djøf Forlags Online Bibliotek. Behandlingen foretages af Djøf Forlag med det formål at levere Djøf Forlags Online Bibliotek. Jeg samtykker endvidere til, at Djøf Forlag og underleverandør behandler oplysninger om min brug af online-biblioteket, herunder hvilke bøger jeg tilgår, og mine videnssøgningsvaner. Behandlingen af disse oplysninger foretages med det formål at forbedre brugeroplevelsen samt til markedsføring og statistik. 

Dine oplysninger vil blive slettet op til 6 måneder efter, at du er frameldt Online Biblioteket, eller såfremt din konto har været inaktiv i 2 år. Der foretages i noget omfang profilering af dig og dine videnssøgningsvaner hos vores underleverandør.

Jeg samtykker desuden til, at ovenstående oplysninger bliver behandlet til dertil angivne formål hos Djøf Forlags underleverandør i USA. Der henvises til Djøf Forlags underleverandørs Privacy Policy.

Dine rettigheder

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke. Konsekvensen heraf vil være at du ikke længere kan benytte Online Biblioteket. Du har til enhver tid ret til at anmode om berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger og ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine oplysninger. Du har også ret til at anmode om indsigt i de oplysninger vi behandler om dig. 

Alle anmodninger skal fremsendes til
Økonomichef Jakob Larsen, jal@djoef.dk
Du har også ret til både at klage til Datatilsynet samt ret til at anmode Datatilsynet om at udøve dine rettigheder på dine vegne. 
Datatilsynet kan kontaktes på email: dt@datatilsynet.dk eller telefon: 33 19 32 00.

Adgang til Djøf Forlags Online Bibliotek

Som bruger af Djøf Forlags Online Bibliotek har du tidligere fået tilsendt et password. Skulle du have glemt dit password kan du få et nyt password via dette link. Brug din arbejds e-mail som brugernavn.

Har du spørgsmål til ovenstående kan du skrive til forlagssupport@djoef.dk.

LinkedIn

Bliv en del af vores netværk

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag >

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag
Hold dig fagligt opdateret

Tilmeldingsformular til Djøf Forlags nyhedsbrev

*Vælg dine interesser:

i
For at forhindre misbrug af denne blanket, skal du sætte kryds i feltet. Eventuelt bliver du bedt om at indtaste en tekst, der vises som et billede.