Varemærkeret

Varemærkeloven og Fællesmærkeloven med kommentarer

af Knud Wallberg


Udgave 4 2008
550 sider
ISBN: 9788757415995

Køb denne titel

Papirbog(Medlemmer DKK 1120,00)DKK 1400,00
Antal:
Læseprogram:   
E-bogen kan kun læses med programmet Adobe Digital Editions.
Autorisering:Programmet skal autoriseres med dit personlige Adobe ID. Få et Adobe ID her.
Levering:Inden for 10 min. efter køb pr. e-mail.  Linket i e-mailen er gyldigt i 30 dage.
Returret:Da der er tale om straks-levering accepterer du ved køb, at du ikke har returret.
Udskriving:Du kan udskrive 1 gang.
Copy/paste:10 sider til andre programmer som eksempelvis Word.


LÆS MERE OM E-BØGER HER

Om bogen

Den danske varemærkelov fyldte 125 år den 15. november 2005. Man skulle derfor tro, at retsområdet for længst havde fundet sin endelige form og indhold, men det er langt fra tilfældet. Varemærkeretten er fortsat i rivende udvikling.

Siden sidste udgave af Varemærkeret, er loven blevet ændret to gange nemlig i december 2005 og i juni 2006. Desuden fortsætter EF-domstolen med at afsige et stort antal domme om fortolkningen af Varemærkedirektivet, der har stor betydning for forståelsen og anvendelsen af de direktivbundne lovbestemmelser.

Selve lovkommentaren er en kommentar til den danske varemærkelov og er således en fremstilling af dansk varemærkeret i traditionel forstand. En sådan fremstilling vil imidlertid give et ufuldstændigt billede af nutidig dansk varemærkeret. Indledningsafsnittet indeholder derfor en forholdsvis grundig redegørelse for proceduren og praksis for EF-varemærkesystemet og i et vist omfang også for Madrid-Protokollen. Som det fremgår undervejs i lovkommentaren spiller varemærkeretten endvidere sammen med en række andre kendetegnsretlige regler, og indeholder på visse punkter nogle kendetegnsretlige principper, hvis indhold uden besvær anvendes på andre retsområder.

Fremstillingen er ført ajour indtil 1. november 2007, og der er kun i begrænset omfang taget hensyn til materiale fremkommet efter dette tidspunkt.

Få 15% i rabat på din første bestilling >

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag
15% i rabat på din første bestilling

Tilmeldingsformular til Djøf Forlags nyhedsbrev

*Vælg dine interesser: