Værdier, videnskab og visioner

Festskrift til Peter Gundelach

af Margaretha Järvinen (red.), Bella Marckmann (red.) & Esther Nørregård-Nielsen (red.)


Udgave 1 2016
400 sider
Indbinding: Hardcover
ISBN: 9788757434804

Køb denne titel

Papirbog(Medlemmer DKK 316,00)DKK 395,00
Antal:
Læseprogram:   
E-bogen kan kun læses med programmet Adobe Digital Editions.
Autorisering:Programmet skal autoriseres med dit personlige Adobe ID. Få et Adobe ID her.
Levering:Inden for 10 min. efter køb pr. e-mail.  Linket i e-mailen er gyldigt i 30 dage.
Returret:Da der er tale om straks-levering accepterer du ved køb, at du ikke har returret.
Udskriving:Du kan udskrive 1 gang.
Copy/paste:10 sider til andre programmer som eksempelvis Word.


LÆS MERE OM E-BØGER HER

Om bogen

Dette festskrift hylder professor Peter Gundelach for hans mangeårige virke i dansk sociologi.

Titlen Værdier, videnskab og visioner samler Peter Gundelachs faglige indsats i tre ord. Værdier, fordi danskernes værdier, og variationerne i værdier mellem forskellige befolkningsgrupper, er et af hans vigtigste forskningsområder. Videnskab, fordi Peter Gundelach altid har insisteret på, at disse værdier skal undersøges videnskabeligt – og gerne i tværvidenskabelige studier. Visioner, fordi samfundsforskningen aldrig må blive ligegyldig for det samfund, den er en del af.

Festskriftets kapitler handler om demokrati, kristendom, uddannelse, arbejdsliv, etniske minoriteter, forskningsmetoder, sociologi og tværvidenskabelighed, inspiration, humor og mentorskab.

Nogle kapitler har festskriftets genkendelige artikelform. Andre har karakter af korte bidrag, som meget direkte adresserer Peters virke og betydning som fagperson, som igangsætter og som kollega.

Om bogens redaktører:
Esther Nørregård-Nielsen er medstifter og partner i Rådgivende Sociologer ApS og har erfaring inden for samfundsvidenskabelig metode, som kvantitativ metode og analyse af socialt udsatte. Se Esther Nørregård-Nielsens forfatterprofil.

Bella Marckmann arbejder som selvstændig sociologisk konsulent og har gennem flere år samarbejdet med Rådgivende Sociologer. Bellas sociologiske kerneområder er by, bolig, familie og fritid. Se hele Bella Marckmanns forfatterprofil.

Margaretha Järvinen arbejder som professor ved Sociologisk institut på Københavns Universitet med primære forskningsområder inden for marginalisering, udsatte grupper og rusmiddelforskning. Se hele Margaretha Järvinens forfatterprofil

Se andre titler inden for Politik og Sociologi

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag >

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag
Hold dig fagligt opdateret

Tilmeldingsformular til Djøf Forlags nyhedsbrev

*Vælg dine interesser:

i
For at forhindre misbrug af denne blanket, skal du sætte kryds i feltet. Eventuelt bliver du bedt om at indtaste en tekst, der vises som et billede.