Talentudvikling i praksis

af Birgitte Andersen


Udgave 1 2007
125 sider
ISBN: 9788757415070

Køb denne titel

Papirbog(Medlemmer DKK 160,00)DKK 200,00
Antal:
Læseprogram:   
E-bogen kan kun læses med programmet Adobe Digital Editions.
Autorisering:Programmet skal autoriseres med dit personlige Adobe ID. Få et Adobe ID her.
Levering:Inden for 10 min. efter køb pr. e-mail.  Linket i e-mailen er gyldigt i 30 dage.
Returret:Da der er tale om straks-levering accepterer du ved køb, at du ikke har returret.
Udskriving:Du kan udskrive 1 gang.
Copy/paste:10 sider til andre programmer som eksempelvis Word.


LÆS MERE OM E-BØGER HER

Om bogen

Denne bog er skrevet til alle, der er interesseret i talentudvikling, til personalechefer til ledere og til konsulenter. Forfatterne giver både private og offentlige virksomheder inspiration til, hvordan man kommer i gang med at kompetenceudvikle virksomhedens talenter. Få råd til, hvordan man kan strukturere og gennemføre et talentudviklingsprogram, og hvordan man sætter talentudvikling på virksomhedens dagsorden.

I bogen beskrives arbejdet med talentudvikling i en stor offentlig virksomhed, der er gået nye veje i arbejdet med de talentfulde medarbejdere. Talentet findes både hos de kommende ledere, men også hos de uundvær-lige specialister og de dygtige administrative medarbejdere, der netop gør den helt store forskel, både til dagligt og når det brænder på. Kendetegnende for alle talenterne er, at de er fagligt dygtige og personligt særligt engagerede og vedholdende i deres forsøg på at gøre en meningsfuld forskel i hverdagen.

Forfatterne beskriver et helt konkret kursusforløb for talenter i Vejle Amt. 7 kursusdage fordelt på 3 moduler, suppleret med forsamtaler, eftersamtaler, workshops og en meget vigtig 360° feedbackproces.

Kursusforløbet er efterfølgende evalueret med fokus på at besvare spørgsmålene: Hvad virker, når man laver talentudvikling og hvordan virker det?

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag >

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag
Hold dig fagligt opdateret

Tilmeldingsformular til Djøf Forlags nyhedsbrev

*Vælg dine interesser:

i
For at forhindre misbrug af denne blanket, skal du sætte kryds i feltet. Eventuelt bliver du bedt om at indtaste en tekst, der vises som et billede.