Studier i Erhvervsfinansieringsret

Sikkerhed i fordringer - Efterstillede kreditter

af Lars Hedegaard Kristensen


Udgave 1 2003
544 sider
ISBN: 9788757409239

Køb denne titel

Papirbog(Medlemmer DKK 800,00)DKK 1000,00
Antal:
Læseprogram:   
E-bogen kan kun læses med programmet Adobe Digital Editions.
Autorisering:Programmet skal autoriseres med dit personlige Adobe ID. Få et Adobe ID her.
Levering:Inden for 10 min. efter køb pr. e-mail.  Linket i e-mailen er gyldigt i 30 dage.
Returret:Da der er tale om straks-levering accepterer du ved køb, at du ikke har returret.
Udskriving:Du kan udskrive 1 gang.
Copy/paste:10 sider til andre programmer som eksempelvis Word.


LÆS MERE OM E-BØGER HER

Om bogen

"Studier i erhvervsfinansieringsret" beskæftiger sig med to emnekredse, nemlig sikkerhed i fordringer og efterstillede kreditter. De forskellige finansieringsformer er behandlet emnevis, således at kapitlerne hver især går i dybden med en bestemt finansieringsform.

Der er til brug for fremstillingen indsamlet et stort antal dokumenteksempler, som har været vejledende for, hvad der er anset for praktisk. Der er ligeledes gennemført interviews med ansatte i den finansielle sektor med det formål at sikre fremstillingens praktiske anvendelighed. I fremstillingen er der således først og fremmest lagt vægt på praktikabilitet og relevans samt at bidrage til løsningen af konkrete retlige problemer.

Bogen retter sig navnlig mod advokater og ansatte i den finansielle sektor, men vil i øvrigt være af interesse for enhver der beskæftiger sig med almindelig formueret og insolvensret. Med hovedtitlen Erhvervsfinansieringsret er det tilkendegivet, at bogen navnlig behandler de finansieringsretlige problemer, der kan opstå i forholdet mellem professionelle kreditgivere og deres erhvervsdrivende kunder.