Statistisk problemløsning

- præmisser, teknik & analyse

af Svend Kreiner


Udgave 2 2007
645 sider
Indbinding: Softcover
ISBN: 9788757416862

Køb denne titel

Papirbog(Medlemmer DKK 560,00)DKK 700,00
Antal:
Læseprogram:   
E-bogen kan kun læses med programmet Adobe Digital Editions.
Autorisering:Programmet skal autoriseres med dit personlige Adobe ID. Få et Adobe ID her.
Levering:Inden for 10 min. efter køb pr. e-mail.  Linket i e-mailen er gyldigt i 30 dage.
Returret:Da der er tale om straks-levering accepterer du ved køb, at du ikke har returret.
Udskriving:Du kan udskrive 1 gang.
Copy/paste:10 sider til andre programmer som eksempelvis Word.


LÆS MERE OM E-BØGER HER

Om bogen

Bogen er en introduktion til statistisk analyse af data fra survey-undersøgelser. Lærebogen, der er målrettet til undervisningsbrug, er skrevet for studerende inden for sociologi,psykologi og folkesundhed. De metoder, der omtales i bogen, har dog også interesse for studerende og forskere, der har brug for statistiske metoder til at analysere data fra andre former for undersøgelser.

Bogen består af tre dele. I den første beskrives de nødvendige præmisser for at forstå den statistiske analyse. I den anden introduceres en række forskellige teknikker, estimation og vurdering af usikkerhed, korrelationskoefficienter til vurdering af sammenhæng mellem statistiske variable og signifikanstest til afprøvning af hypoteser. I den sidste del, der handler om egentlige statistiske analyser, gennemgås først den klassiske sociologiske tradition for stratificeret tabel-analyse og dernæst forskellige former for mere avancerede statistiske analyser logistisk regressionsanalyse, variansanalyser og lineær regression samt analyse af flerdimensionelle tabeller ved hjælp af log-lineære modeller.

I tilknytning til denne lærebog udgives en SPSS (Statistical Package for the Social Sciences) brugervejledning om, hvordan databehandlingen og analysen gribes an i SPSSprogrammet.

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag >

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag
Hold dig fagligt opdateret

Tilmeldingsformular til Djøf Forlags nyhedsbrev

*Vælg dine interesser:

i
For at forhindre misbrug af denne blanket, skal du sætte kryds i feltet. Eventuelt bliver du bedt om at indtaste en tekst, der vises som et billede.