Adam Smith

af Peter Kurrild-Klitgaard


Udgave 1 2004
165 sider
ISBN: 9788757408096

Køb denne titel

Papirbog(Medlemmer DKK 128,00)DKK 160,00
Antal:
Læseprogram:   
E-bogen kan kun læses med programmet Adobe Digital Editions.
Autorisering:Programmet skal autoriseres med dit personlige Adobe ID. Få et Adobe ID her.
Levering:Inden for 10 min. efter køb pr. e-mail.  Linket i e-mailen er gyldigt i 30 dage.
Returret:Da der er tale om straks-levering accepterer du ved køb, at du ikke har returret.
Udskriving:Du kan udskrive 1 gang.
Copy/paste:10 sider til andre programmer som eksempelvis Word.


LÆS MERE OM E-BØGER HER

Om bogen

Ingen dansk bog har nogensinde før forsøgt at fokusere på Smith alene og samtidigt sammenkæde de forskellige dele af hans tænkning. Men her er bogen, der giver det fulde billedet af Smith.

Adam Smith er verdenskendt som den økonomiske videnskabs grundlægger. Han var den første til i større omfang at kombinere teoretiske overvejelser om fundamentale samfundsøkonomiske spørgsmål med studier af, hvordan mennesker rent faktisk indretter sig, når de skal handle med hinanden, tilrettelægge produktion, eller hvordan udbud, efterspørgsel, priser og profitter udvikler sig. Samtidig var Smiths kritik af handelsrestriktioner og privilegier med til at gøre ham til en af de mest indflydelsesrige tænkere i den nyere verdenshistorie. Men Smith var ikke kun økonom, men også en original moralfilosof, og der er en nær sammenhæng mellem hans analyser af, hvordan mennesker handler moralsk, og hvordan de handler med hinanden. Samtidig udviklede han avancerede teorier indenfor studiet af, hvorledes stater og institutioner opstår og udvikler sig -og hvorledes de bør indrettes.

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag >

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag
Hold dig fagligt opdateret

Tilmeldingsformular til Djøf Forlags nyhedsbrev

*Vælg dine interesser:

i
For at forhindre misbrug af denne blanket, skal du sætte kryds i feltet. Eventuelt bliver du bedt om at indtaste en tekst, der vises som et billede.