Pension

af Povl Dengsøe


Udgave 1 2009
144 sider
ISBN: 9788776730437

Køb denne titel

Papirbog(Medlemmer DKK 158,40)DKK 198,00
e-Bog(Medlemmer DKK 142,55)DKK 178,20
Antal:
Læseprogram:   
E-bogen kan kun læses med programmet Adobe Digital Editions.
Autorisering:Programmet skal autoriseres med dit personlige Adobe ID. Få et Adobe ID her.
Levering:Inden for 10 min. efter køb pr. e-mail.  Linket i e-mailen er gyldigt i 30 dage.
Returret:Da der er tale om straks-levering accepterer du ved køb, at du ikke har returret.
Udskriving:Du kan udskrive 1 gang.
Copy/paste:10 sider til andre programmer som eksempelvis Word.


LÆS MERE OM E-BØGER HER

Om bogen

Pensionsopsparinger er en af de største investeringer, du foretager dig i dit liv. Alligevel interesserer mange danskere sig ikke for, hvordan deres pensionspenge forvaltes.

Mange føler, at pensioneringen ligger så langt ude i fremtiden, eller at pensionsmarkedet er så uforståeligt, at de ikke har lyst til at bruge meget tid på det. Men i hvilke andre situationer ville man aflevere 10-15 procent af sin løn hver måned uden at sætte sig ind i, hvad der sker med den?

I "Pension" trækker Povl Dengsøe på sin store erfaring inden for pensionsmarkedet og giver en række gode råd og tips til, hvordan man indretter sin pensionsordning, så den passer til ens ønsker og behov. Uanset om du drømmer om en tilværelse ved Cote d' Azur eller at få tid til at passe din have og læse bøger, vil Pension kunne hjælpe dig med at sammensætte og planlægge pensionsordningen, så det bliver muligt at udleve drømmen.

Uddrag af bogen: "Enhver form for opsparing og især pensionsopsparing er udjævning af forbrug over en kortere eller længere periode. For pensionsopsparingens vedkommende er der tale om en længere periode, og det er formentlig en af årsagerne til en vis uvilje hos mange til at beskæftige sig med og betale til pensionsopsparing."

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag >

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag
Hold dig fagligt opdateret

Tilmeldingsformular til Djøf Forlags nyhedsbrev

*Vælg dine interesser:

i
For at forhindre misbrug af denne blanket, skal du sætte kryds i feltet. Eventuelt bliver du bedt om at indtaste en tekst, der vises som et billede.