Når jeg bliver gammel

af Annette Johannesen


Udgave 1 2010
144 sider
ISBN: 9788776732295

Køb denne titel

Papirbog(Medlemmer DKK 158,40)DKK 198,00
e-Bog(Medlemmer DKK 143,00)DKK 178,20
Antal:
Læseprogram:   
E-bogen kan kun læses med programmet Adobe Digital Editions.
Autorisering:Programmet skal autoriseres med dit personlige Adobe ID. Få et Adobe ID her.
Levering:Inden for 10 min. efter køb pr. e-mail.  Linket i e-mailen er gyldigt i 30 dage.
Returret:Da der er tale om straks-levering accepterer du ved køb, at du ikke har returret.
Udskriving:Du kan udskrive 1 gang.
Copy/paste:10 sider til andre programmer som eksempelvis Word.


LÆS MERE OM E-BØGER HER

Om bogen

Vi lever længere og længere. Mange glæder sig til livet uden arbejde, men en del er også ængstelige for, at det kan blive en tid med sygdom, nedsatte funktioner, dårlig adgang til hjælp og tab af familie og venner - og måske endda tab af anseelse og værdighed.

Med baggrund i mange års arbejde som ergoterapeut, forsker og projektleder inden for ældresektoren, suppleret med erfaringer fra længere arbejdsperioder i Japan, deler Annette Johannesen i denne bog ud af sin store viden om, hvad du selv kan gøre for, at aldringen kan blive vellykket.

I Når jeg bliver gammel findes vejledninger og ideer til, hvordan du bedst værner om din egen helt personlige livsstil, og hvordan du til stadighed kan anvende dine talenter og dit netværk. Med sine mange gode råd og faktuelle oplysninger er bogen med til at sikre, at du som læser kan blive en god planlægger af dit liv som gammel.

Uddrag af bogen: "Pensionister er lige så forskellige som andre generationer, og sådanne udmeldinger vil ramme nogle hårdere end andre. Men det er vel de færreste, som bryder sig om at betragte sig selv som en byrde og måske en belastning for de yngre generationer."

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag >

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag
Hold dig fagligt opdateret

Tilmeldingsformular til Djøf Forlags nyhedsbrev

*Vælg dine interesser:

i
For at forhindre misbrug af denne blanket, skal du sætte kryds i feltet. Eventuelt bliver du bedt om at indtaste en tekst, der vises som et billede.