Moderne Folkeret

af Ole Spiermann


Udgave 3 2006
544 sider
ISBN: 9788757414653

Køb denne titel

Papirbog(Medlemmer DKK 432,00)DKK 540,00
Antal:
Læseprogram:   
E-bogen kan kun læses med programmet Adobe Digital Editions.
Autorisering:Programmet skal autoriseres med dit personlige Adobe ID. Få et Adobe ID her.
Levering:Inden for 10 min. efter køb pr. e-mail.  Linket i e-mailen er gyldigt i 30 dage.
Returret:Da der er tale om straks-levering accepterer du ved køb, at du ikke har returret.
Udskriving:Du kan udskrive 1 gang.
Copy/paste:10 sider til andre programmer som eksempelvis Word.


LÆS MERE OM E-BØGER HER

Om bogen

Den foreliggende bog er en opdateret og omarbejdet tredjeudgave af den mest omfattende fremstilling i Skandinavien af almindelig folkeret. Et centralt element i bogen er en model for folkeretlig argumentation i konkrete sager.

Med vægt på praksis behandles klassiske folkeretlige emner såsom jurisdiktion og immunitet, territorium og statssuccession, havret, internationale menneskerettigheder og beskyttelse af fremmede statsborgere, magtanvendelse og humanitær folkeret samt ansvar for folkeretsbrud. Traktater er i mange henseender folkerettens praktiske fremtrædelsesform, og traktatretten gives særlig bevågenhed med vægt på fortolkning og subjekter og med selvstændige analyser af fortolkningsteknik i EF-Domstolen og Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol. Dertil kommer gennemgang af forholdet mellem folkeret og national ret. Ud over internationalt materiale tages i fremstillingen særligt hensyn til retspraksis fra Danmark, Sverige og Norge. Bogen anvendes på Københavns Universitet.

Om bogens anden udgave skrev professor, dr.jur. Ole Espersen: "Bogen vidner om en imponerende viden, en stor fortælleglæde og en detailrigdom, som sætter den på niveau med internationale folkeretlige værker."

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag >

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag
Hold dig fagligt opdateret

Tilmeldingsformular til Djøf Forlags nyhedsbrev

*Vælg dine interesser:

i
For at forhindre misbrug af denne blanket, skal du sætte kryds i feltet. Eventuelt bliver du bedt om at indtaste en tekst, der vises som et billede.