Med andres ord

Ghostwriting i praksis

af Pernille Steensbech Lemée


Udgave 1 2005
80 sider
ISBN: 9788762902886

Køb denne titel

Papirbog(Medlemmer DKK 152,00)DKK 190,00
Antal:
Læseprogram:   
E-bogen kan kun læses med programmet Adobe Digital Editions.
Autorisering:Programmet skal autoriseres med dit personlige Adobe ID. Få et Adobe ID her.
Levering:Inden for 10 min. efter køb pr. e-mail.  Linket i e-mailen er gyldigt i 30 dage.
Returret:Da der er tale om straks-levering accepterer du ved køb, at du ikke har returret.
Udskriving:Du kan udskrive 1 gang.
Copy/paste:10 sider til andre programmer som eksempelvis Word.


LÆS MERE OM E-BØGER HER

Om bogen

Denne bog giver gennem en række konkrete eksempler praktiske råd til taleskriverens retoriske arbejde med taleskrivningen - til gavn for både arbejdsprocessen og talens kvalitet.

Der står taleskrivere bag flertallet af de taler, topfigurerne i det offentlige og private erhvervsliv holder. Rollen som ghostwriter er derfor uhyre vigtig for profileringen af topfiguren og hele organisationen. Alligevel mangler mange taleskrivere redskaber til, hvordan man skriver en tale, der virkelig fungerer. Ofte bliver talerne temmelig tandløse eller lyder som en cirkulæretekst.

Det er naturligvis ikke ond vilje fra taleskriverens side, når talemanuskripterne mangler det liv, der er nødvendigt for at engagere tilhørerne. Det skyldes snarere manglende bevidsthed i organisationen om, hvad der skal til for at skabe en vellykket tale. Ideen med denne bog er at skærpe bevidstheden om de retoriske udfordringer og muligheder, jobbet som taleskriver rummer.

Bogen er kort, for tiden er alle steder kort, den er ikke fuld af uopnåelige idealer, men viser via konkrete eksempler fra hverdagen, hvordan man kan øge kvaliteten inden for institutionelle rammer - og kontortid.

Fremstillingen er blevet til med taleskrivere i kommuner, amter/regionskommuner og især ministerier i tankerne, men kan også læses af folk i det private erhvervsliv. Bogen handler ikke om spin op til et valg, men om det lange, seje træk mellem valgkampene. Taleskrivning og spindoktori er selvfølgelig nært beslægtet, og spindoktorer er meget velkomne til at læse med.

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag >

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag
Hold dig fagligt opdateret

Tilmeldingsformular til Djøf Forlags nyhedsbrev

*Vælg dine interesser:

i
For at forhindre misbrug af denne blanket, skal du sætte kryds i feltet. Eventuelt bliver du bedt om at indtaste en tekst, der vises som et billede.