Lykkens kontrollanter

af Gitte Meyer


Udgave 1 2016
153 sider
Indbinding: Softcover
ISBN: 9788757437232

Køb denne titel

Papirbog(Medlemmer DKK 156,00)DKK 195,00
e-Bog(Medlemmer DKK 140,40)DKK 175,50
Antal:
Læseprogram:   
E-bogen kan kun læses med programmet Adobe Digital Editions.
Autorisering:Programmet skal autoriseres med dit personlige Adobe ID. Få et Adobe ID her.
Levering:Inden for 10 min. efter køb pr. e-mail.  Linket i e-mailen er gyldigt i 30 dage.
Returret:Da der er tale om straks-levering accepterer du ved køb, at du ikke har returret.
Udskriving:Du kan udskrive 1 gang.
Copy/paste:10 sider til andre programmer som eksempelvis Word.


LÆS MERE OM E-BØGER HER

Om bogen

Lykkens kontrollanter undersøger og drøfter, hvad der sker, når almene, åbne og tolkbare begreber som lykke og trivsel låses fast i definitioner, der kan gøre dem egnede til målinger. Og hvordan den videnskabelige verden kan forvalte sit medansvar for denne udvikling, som truer væsentlige samfundsdiskussioner med at blive kvalt i lykke-dogmatik – og kan gøre livet surt for mange.

”I det moderne samfund er lykken blevet en produktivkraft og en pligt, og der er opstået en hel industri til at befordre, måle og evaluere det gode liv. Gitte Meyer har skrevet en veloplagt bog om denne udvikling. Man skal ikke lade sig narre af bogens letlæste og flydende form: Den formår at føre dybe og meget relevante diskussioner om lykken, det gode liv og vores diskutable forsøg på at kontrollere disse fænomener. Jeg vil derfor anbefale Lykkens kontrollanter til alle os, der tænker over lykken og det gode liv.”
Svend Brinkmann, professor i psykologi ved Aalborg Universitet.

“Gitte Meyer har skrevet en skarp og særdeles læseværdig bog om for-skeres og teknokraters forsøg på at måle og fremme menneskelig lykke. Bogen vil – meget prisværdigt – erobre diskussionen om lykken, det gode liv, tilbage som en etisk og politisk diskussion, vi alle har ret og pligt til at deltage i. Gitte Meyer dømmer dog ikke lykkeforskerne ude – tværtimod insisterer hun på, at de ikke kan få lov at stå uden for samfundslivet som tilsyneladende objektive eksperter.”
Peter Sandøe, professor ved Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns UniversitetUdforsk flere titler inden for politik og sociologi

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag >

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag
Hold dig fagligt opdateret

Tilmeldingsformular til Djøf Forlags nyhedsbrev

*Vælg dine interesser:

i
For at forhindre misbrug af denne blanket, skal du sætte kryds i feltet. Eventuelt bliver du bedt om at indtaste en tekst, der vises som et billede.