Lovsamling 2017 – Jura 1. år

af Jens Møller (red.)


Udgave 3 2017
336 sider
Indbinding: Softcover
ISBN: 9788757436716

Køb denne titel

Papirbog(Medlemmer DKK 112,00)DKK 140,00
Antal:
Læseprogram:   
E-bogen kan kun læses med programmet Adobe Digital Editions.
Autorisering:Programmet skal autoriseres med dit personlige Adobe ID. Få et Adobe ID her.
Levering:Inden for 10 min. efter køb pr. e-mail.  Linket i e-mailen er gyldigt i 30 dage.
Returret:Da der er tale om straks-levering accepterer du ved køb, at du ikke har returret.
Udskriving:Du kan udskrive 1 gang.
Copy/paste:10 sider til andre programmer som eksempelvis Word.


LÆS MERE OM E-BØGER HER

Om bogen

Lovsamlinger er nyttige redskaber, udarbejdede med henblik på understøttelse i undervisningen på første år af jurastudiet hhv. ved Aalborg Universtet, Aarhus Universitet, Københavns Universitet og Syddansk Universitet.

Lovsamling 2017 – Jura 1. år indeholder de love, som benyttes på 1. års-fagene, og dækker den studerendes behov for en regelsamling i undervisningen såvel som til eksamen. Studerende på KU og AAU skal dog supplere med forlagets lovsamling i strafferet, der behandler områder som Bruxelles I Forordningen, retsplejeloven og straffeloven.

 Alle love er konsoliderede og ajourførte med seneste ændringer pr. 1. juli 2017. Bestemmelser, som træder i kraft senere, er medtaget og markeret som kommende ændringer.

Læserens overblik sikres, da ikrafttrædelsesbestemmelser kun i begrænset omfang er medtaget under hensyn til bogens overskuelighed.

Lovene er optrykt alfabetisk efter lovens kaldenavn i dagligt sprogbrug lige fra Adoptionsloven til Ægteskabsloven og dets retsvirkninger. Mest omfattende er afsnittene Kreditaftaleloven og Folketingets forretningsorden, og flere love fremgår i form af uddrag. Mere centralt i bogen står Grundloven, Danske Lov og Aftaleloven.

Lovsamling 2017 - Jura 1. år er en del af serien Lovsamlinger, som består af flere relevante og opdaterede lovsamlinger, der hver især er specielt udarbejdet til studerende. Praktikere vil også få glæde af lovsamlingerne i form af et opslagsværk og opdateret regelgrundlag. Indholdet i lovsamlingerne er nøje udvalgt og sammensat, så det dækker den studerendes behov for en regelsamling i undervisningen såvel som til eksamen. 

  Se flere bøger inden for jura

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag >

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag
Hold dig fagligt opdateret

Tilmeldingsformular til Djøf Forlags nyhedsbrev

*Vælg dine interesser:

i
For at forhindre misbrug af denne blanket, skal du sætte kryds i feltet. Eventuelt bliver du bedt om at indtaste en tekst, der vises som et billede.