Lærebog i miljøret

af Karsten Revsbech & ar


Udgave 4 2008
500 sider
ISBN: 9788757415247

Køb denne titel

Papirbog(Medlemmer DKK 680,00)DKK 850,00
Antal:
Læseprogram:   
E-bogen kan kun læses med programmet Adobe Digital Editions.
Autorisering:Programmet skal autoriseres med dit personlige Adobe ID. Få et Adobe ID her.
Levering:Inden for 10 min. efter køb pr. e-mail.  Linket i e-mailen er gyldigt i 30 dage.
Returret:Da der er tale om straks-levering accepterer du ved køb, at du ikke har returret.
Udskriving:Du kan udskrive 1 gang.
Copy/paste:10 sider til andre programmer som eksempelvis Word.


LÆS MERE OM E-BØGER HER

Om bogen

Denne bog blev udgivet første gang i 1996 med henblik på undervisningen i miljøret på jura-studiet ved Aarhus Universitet. Fagets karakter af grundkursus præger bogen, hvis hovedsigte er at skabe et bredt orienteret overblik over det store og komplicerede reguleringsområde, som miljøretten er.

Med 4. udgaven er bogen ajourført frem til efteråret 2007 med hensyn til lovstof, domme, ombudsmandsudtalelser og administrative afgørelser m.v.

I lighed med tidligere er bogens formål at give en grundlæggende, forvaltningsretligt orienteret indføring i dansk miljøret. Fokus er dog i denne udgave overvejende på miljørettens specielle del, da bogen samtidig er led i et fælles lærebogsprojekt med Peter Pagh, Københavns Universitet. Dennes Lærebog i miljørettens almindelige del (2006) giver en grundlæggende introduktion til de generelle retlige principper og hensyn, som kendetegner miljøretten.

4. udgaven af Lærebog i miljøret er udvidet med afsnit om SMV-loven og byggeloven og bygger på lovgivning og andet materiale, der var tilgængeligt frem til 15. september 2007.

Ud over at fungere som lærebog i faget miljøret på jurauddannelsen ved Aarhus og Københavns Universiteter, henvender bogen sig til alle, der arbejder med miljøret, og som har behov for en orientering om miljørettens centrale dele.

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag >

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag
Hold dig fagligt opdateret

Tilmeldingsformular til Djøf Forlags nyhedsbrev

*Vælg dine interesser:

i
For at forhindre misbrug af denne blanket, skal du sætte kryds i feltet. Eventuelt bliver du bedt om at indtaste en tekst, der vises som et billede.