Kommunal erhvervsvirksomhed

af Frederik Gammelgaard


Udgave 1 2004
439 sider
ISBN: 9788757411133

Køb denne titel

Papirbog(Medlemmer DKK 488,00)DKK 610,00
Antal:
Læseprogram:   
E-bogen kan kun læses med programmet Adobe Digital Editions.
Autorisering:Programmet skal autoriseres med dit personlige Adobe ID. Få et Adobe ID her.
Levering:Inden for 10 min. efter køb pr. e-mail.  Linket i e-mailen er gyldigt i 30 dage.
Returret:Da der er tale om straks-levering accepterer du ved køb, at du ikke har returret.
Udskriving:Du kan udskrive 1 gang.
Copy/paste:10 sider til andre programmer som eksempelvis Word.


LÆS MERE OM E-BØGER HER

Om bogen

I "Kommunal erhvervsvirksomhed" behandles og analyseres, hvilke erhvervsaktiviteter kommunerne kan varetage med hjemmel i de uskrevne kommunalfuldmagtsregler og med hjemmel i de tre kommunale erhvervslove dvs. lov om kommuners og amtskommuners deltagelse i erhvervsudviklingsaktiviteter (erhvervsudviklingsloven), lov om kommuners og amtskommuners samarbejde med aktieselskaber mv. (samarbejdsloven) og lov om kommuners og amtskommuners udførelse af opgaver for andre offentlige myndigheder (opgaveudførelsesloven).

"Kommunal erhvervsvirksomhed" behandler derudover sammenhængen og samspillet mellem kommunalfuldmagtsreglerne og de tre erhvervslove, hvor det vurderes, i hvilket omfang og på hvilke måder de tre erhvervslove har udvidet kommunernes mulighed for at udøve og støtte erhvervsvirksomhed i forhold til kommunalfuldmagtsreglerne. Bogen behandler tillige indgående de organisatoriske rammer for at udøve eller støtte erhvervsvirksomhed efter kommunalfuldmagten og de tre erhvervslove.

"Kommunal erhvervsvirksomhed" henvender sig med den righoldige inddragelse af praksis om såvel kommunalfuldmagtens indhold som fortolkningen af de tre erhvervslove til alle, som beskæftiger sig med kommuners retlige forhold. Bogen er også velegnet i undervisningsøjemed.

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag >

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag
Hold dig fagligt opdateret

Tilmeldingsformular til Djøf Forlags nyhedsbrev

*Vælg dine interesser:

i
For at forhindre misbrug af denne blanket, skal du sætte kryds i feltet. Eventuelt bliver du bedt om at indtaste en tekst, der vises som et billede.