Køb og salg af aktier og obligationer

af Jens Christensen


Udgave 1 2008
168 sider
Format: E-bog
ISBN: 9788776734220

Køb denne titel

e-Bog(Medlemmer DKK 126,72)DKK 158,40
Antal:
Læseprogram:   
E-bogen kan kun læses med programmet Adobe Digital Editions.
Autorisering:Programmet skal autoriseres med dit personlige Adobe ID. Få et Adobe ID her.
Levering:Inden for 10 min. efter køb pr. e-mail.  Linket i e-mailen er gyldigt i 30 dage.
Returret:Da der er tale om straks-levering accepterer du ved køb, at du ikke har returret.
Udskriving:Du kan udskrive 1 gang.
Copy/paste:10 sider til andre programmer som eksempelvis Word.


LÆS MERE OM E-BØGER HER

Om bogen

Mange leger med tanken om at investere penge i værdipapirer. Men måske er du blevet skræmt af historier om pengespekulanter, der har tabt formuer fra den ene dag til den anden. Særligt aktier er omgærdet af en vis mystik.

Gennem en levende formidling, med mange gode og brugbare eksempler taget fra forfatterens arbejde som bankfilialchef og investeringsrådgiver, deler Jens Christensen ud af sin store viden inden for værdipapirshandel.

"Køb og salg af aktier og obligationer" lover ikke guld og grønne skove. Derimod holder forfatteren hovedet koldt og tilbyder en engagerende og nøgtern gennemgang af de mekanismer og værktøjer, som vil gøre dig i stand til at begå dig godt på aktie- og obligationsmarkederne.

Tematisk er bogen inddelt i to hoveddele, der henholdsvis dækker handel med aktier og med obligationer. Hver hoveddel indledes med en introducerende beskrivelse af de forskellige typer af værdipapirer, og der bliver efterfølgende redegjort for en række emner, der relaterer sig til værdipapirshandel, såsom handels- og analyseværktøjer, forventningsafkast og risikovurdering samt beskatning og informationssøgning.

"Køb og salg af aktier og obligationer" henvender sig ikke kun til dig, der har en decideret formuebeholdning, som du ønsker at investere i aktier eller obligationer. Også dig, der har en privat- eller firmabetalt pensionsopsparing, eller som indbetaler til børneopsparing, vil kunne have stor gavn af bogen, fordi den klæder dig på til i højere grad at lade dine penge arbejde for dig.

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag >

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag
Hold dig fagligt opdateret

Tilmeldingsformular til Djøf Forlags nyhedsbrev

*Vælg dine interesser:

i
For at forhindre misbrug af denne blanket, skal du sætte kryds i feltet. Eventuelt bliver du bedt om at indtaste en tekst, der vises som et billede.