Introduktion til Makroøkonomi

af Jesper Jespersen & Henrik Reinicke Jensen


Udgave 3 2018
184 sider
Indbinding: Softcover
ISBN: 9788757437614

Køb denne titel

Papirbog(Medlemmer DKK 228,00)DKK 285,00
e-Bog(Medlemmer DKK 205,20)DKK 256,50
Antal:
Læseprogram:   
E-bogen kan kun læses med programmet Adobe Digital Editions.
Autorisering:Programmet skal autoriseres med dit personlige Adobe ID. Få et Adobe ID her.
Levering:Inden for 10 min. efter køb pr. e-mail.  Linket i e-mailen er gyldigt i 30 dage.
Returret:Da der er tale om straks-levering accepterer du ved køb, at du ikke har returret.
Udskriving:Du kan udskrive 1 gang.
Copy/paste:10 sider til andre programmer som eksempelvis Word.


LÆS MERE OM E-BØGER HER

Om bogen

Introduktion til Makroøkonomi  er en lærebog om de grundlæggende teorier til forståelse af drivkræfterne bag den overordnede samfundsøkonomiske udvikling. Det gennemgående tema i bogen er makroøkonomisk politik med det formål at opnå høj beskæftigelse, ligevægt på betalingsbalancen og prisstabilitet. I bogen forklares sammenhængen mellem produktion, efterspørgsel og beskæftigelse i makroøkonomisk perspektiv. Desuden illustreres betydningen af internationalt økonomisk samarbejde, og årsagen til og konsekvenserne af finans- og gældskrisen belyses.

Denne 3. udgave er stærkt revideret og inkluderer nu også en digital dimension til hjælp for både underviseren og den studerende:

  • Hvert kapitel indledes med en YouTube-video, hvor kapitlets hovedpunkter fremhæves, og væsentlige udviklingsforløb præsenteres.
  • Fremstillingen understøttes af 30 pædagogiske diagrammer, hvoraf 12 er blevet gjort interaktive og kan downloades fra YouTube.
  • Alle kapitler tilbyder en multiple choice-test til selvstudium. Prøverne findes både digitalt og i bogen.
  • På Djøf Forlags hjemmeside kan bogens figurer downloades som brugervenlige PowerPoint-slides, der kan benyttes i undervisningen (find materiale til download i både PowerPoint- og PDF-format under fanen ”Ekstra materiale”).


Om forfatterne

Jesper Jespersen  er cand.polit., ph.d. fra Det Europæiske Universitet i Firenze, professor i samfundsøkonomi på Roskilde Universitet siden 1996 og dr.scient.adm. med disputatsen Makroøkonomisk Metodologi i 2007. Jesper Jespersen har udgivet adskillige bøger og videnskabelige artikler om samfundsøkonomiske emner.

Henrik R. Jensen  er cand.scient.adm., ekstern lektor i samfundsøkonomi. Han har undervist på Copenhagen Business School, en række af landets erhvervsakademier og har arbejdet som forskningsassistent på Roskilde Universitet. Derudover har han i en årrække haft selvstændig virksomhed.Udforsk flere bøger inden for National og international økonomi

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag >

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag
Hold dig fagligt opdateret

Tilmeldingsformular til Djøf Forlags nyhedsbrev

*Vælg dine interesser:

i
For at forhindre misbrug af denne blanket, skal du sætte kryds i feltet. Eventuelt bliver du bedt om at indtaste en tekst, der vises som et billede.