Forældelse i praksis

af Brian Nygaard Oswald


Udgave 1 2008
347 sider
ISBN: 9788757417579

Køb denne titel

Papirbog(Medlemmer DKK 560,00)DKK 700,00
Antal:
Læseprogram:   
E-bogen kan kun læses med programmet Adobe Digital Editions.
Autorisering:Programmet skal autoriseres med dit personlige Adobe ID. Få et Adobe ID her.
Levering:Inden for 10 min. efter køb pr. e-mail.  Linket i e-mailen er gyldigt i 30 dage.
Returret:Da der er tale om straks-levering accepterer du ved køb, at du ikke har returret.
Udskriving:Du kan udskrive 1 gang.
Copy/paste:10 sider til andre programmer som eksempelvis Word.


LÆS MERE OM E-BØGER HER

Om bogen

Forældelse af fordringer er et emne, der har betydning for stort set alle juridiske discipliner. Alle steder, hvor der er fordringer, skal man både som rådgiver, som kreditor og som øvrig involveret part kunne vurdere, om fordringen er forældet, og man skal kunne finde ud af, hvordan man afbryder forældelsen.

Selvom forældelse således er et område, der for mange er nødvendig viden, støder de fleste kun sjældent på det. Forældelse i Praksis - generel del, er en lettilgængelig, praktisk håndbog for begyndere inden for emnet forældelse. Bogen gennemgår pædagogisk og enkelt de grundlæggende regler i den nye forældelseslov, der trådte i kraft den 1. januar 2008 og som gælder for langt de fleste fordringer.

Bogen indeholder en række eksempler og oversigtsfigurer samt anvisninger på, hvorledes man i praksis skal takle de forskellige aspekter af en fordrings forældelse. Bogen henvender sig til alle medarbejdere, der kommer i berøring med fordringer, herunder rådgivere (advokater, revisorer,

inkassobureauer mv.), offentlige myndigheder (styrelser, råd, nævn mv.), forsikringsselskaber, banker, administratorer, finansieringsselskaber samt små og store virksomheder.

Forfatteren, Brian Nygaard Oswald, er advokat og underviser en lang række steder i sine to specialer: forældelse og inkasso. Han skriver derudover hyppigt artikler og indlæg inden for disse emner.

Forfatteren forventer senere at udgive bogen Forældelse i praksis - Speciel del, med Lars Lindencrone Petersen. Denne bog vil gennemgå forældelsesreglerne på særlige områder såsom sociale fordringer, fordringer indenfor lejeret, erstatnings- og forsikringsret, entrepriseret mv.

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag >

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag
Hold dig fagligt opdateret

Tilmeldingsformular til Djøf Forlags nyhedsbrev

*Vælg dine interesser:

i
For at forhindre misbrug af denne blanket, skal du sætte kryds i feltet. Eventuelt bliver du bedt om at indtaste en tekst, der vises som et billede.