Falkeblik

Strategi, ledelseskraft og handlekraft i den offentlige sektor

af Martin Lundkvist


Udgave 2 2015
275 sider
Indbinding: Softcover
ISBN: 9788757434620

Køb denne titel

Papirbog(Medlemmer DKK 308,00)DKK 385,00
Antal:
Læseprogram:   
E-bogen kan kun læses med programmet Adobe Digital Editions.
Autorisering:Programmet skal autoriseres med dit personlige Adobe ID. Få et Adobe ID her.
Levering:Inden for 10 min. efter køb pr. e-mail.  Linket i e-mailen er gyldigt i 30 dage.
Returret:Da der er tale om straks-levering accepterer du ved køb, at du ikke har returret.
Udskriving:Du kan udskrive 1 gang.
Copy/paste:10 sider til andre programmer som eksempelvis Word.


LÆS MERE OM E-BØGER HER

Om bogen

Dette er en anden udgave af bogen Falkeblik - Strategi, ledelseskraft og handlekraft i den offentlige sektor, som er den første bog om strategi, der går helt tæt på den offentlige strategiske praksis. Den er baseret på 5 års research af den strategiske performance hos over 200 ledere i mere end 100 store og mellemstore offentlige virksomheder. Bogen fører dig ind i det reelle strategiarbejde i ledergrupper på alle niveauer. Du får mulighed for at se, hvad der fungerer og ikke fungerer, og får gennem en række levende cases inspiration til at styrke din egen strategiske performance.

Falkeblik bidrager til at styrke struktur og systematik i dit offentlige strategiarbejde, hvor du får et konkret værktøj, Strategi 9-model en, der binder ideer og praksis sammen i en fælles platform af strategitænkning. Falkeblik fører dig konkret fra strategisk analyse og målsætninger til en vurdering af virksomhedens strategiske performance, og frem til beslutninger om fremtidige offentlige strategiske prioriteringer.

Falkeblik sætter fokus på ledernes ledelseskraft og handlekraft bag de offentlige strategiske beslutninger, som en afgørende forudsætning for, at strategien omsættes til effektfulde resultater.

Bogens metode har allerede vakt stor interesse blandt forskere og praktikere i Danmark og Sverige.

Om forfatteren
Martin Lundkvist har siden år 2000 arbejdet med ledelsesudvikling, coaching og sparring af ledere, topledere og ledergrupper i den offentlige sektor. Martin Lundkvist er ekspert inden for strategi og måling af organisationers strategiske performance og lederes strategiske kompetencer. Læs mere om Martin LundkvistSe flere bøger  inden for  organisation og ledelseTilmeld dig nyhedsmailen i dag >

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag
Hold dig fagligt opdateret

Tilmeldingsformular til Djøf Forlags nyhedsbrev

*Vælg dine interesser:

i
For at forhindre misbrug af denne blanket, skal du sætte kryds i feltet. Eventuelt bliver du bedt om at indtaste en tekst, der vises som et billede.