Få ret

Få ret

af Christian Dahlager


Udgave 1 2010
144 sider
ISBN: 9788776732271

Køb denne titel

Papirbog(Medlemmer DKK 158,40)DKK 198,00
e-BogDKK 158,40
Antal:
Læseprogram:   
E-bogen kan kun læses med programmet Adobe Digital Editions.
Autorisering:Programmet skal autoriseres med dit personlige Adobe ID. Få et Adobe ID her.
Levering:Inden for 10 min. efter køb pr. e-mail.  Linket i e-mailen er gyldigt i 30 dage.
Returret:Da der er tale om straks-levering accepterer du ved køb, at du ikke har returret.
Udskriving:Du kan udskrive 1 gang.
Copy/paste:10 sider til andre programmer som eksempelvis Word.


LÆS MERE OM E-BØGER HER

Om bogen

Ved Folketingets vedtagelse af småsagsreformen er det - som i flere andre lande - nu muligt at føre din egen retssag uden hjælp fra en advokat. Det sparer både tid og omkostninger.

Med sin store praktiske erfaring giver Christian Dahlager i denne bog en række gode råd vedrørende håndtering af retssager, hvad enten du er privatperson, repræsenterer en virksomhed, en andelsboligforening, en institution eller lignende.

I Få ret får du også eksempler på udarbejdelse af sagens dokumenter - stævning, svarskrift, vidneførelse og procedure. Det er en nødvendig bog for dig, der går i gang med at føre din egen sag.

Bogen indeholder blandt andet alt om retssagens forskellige dele, konkrete eksempler på procesdokumenter, klar besked om sagens omkostninger og gode råd om bevisførelsen. I Få ret har du en god og praktisk opslagsbog ved hånden, der kan guide dig gennem en eventuel retssag.

"I småsager er problemet i næsten alle sagerne at tage stilling til den uenighed, som parterne har angående sagens faktum. Hvad er der sket? Hvad var det, vi aftalte? Hvad skete der? Blev der i det hele taget reklameret, eller var varerne rent faktisk forsinkede?"

Uddrag fra bogen

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag >

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag
Hold dig fagligt opdateret

Tilmeldingsformular til Djøf Forlags nyhedsbrev

*Vælg dine interesser:

i
For at forhindre misbrug af denne blanket, skal du sætte kryds i feltet. Eventuelt bliver du bedt om at indtaste en tekst, der vises som et billede.