EU Udbudsretten

af Sune Troels Poulsen, Peter Stig Jakobsen & Simon Evers Kalsmose-Hjelmborg


Udgave 3 2016
744 sider
Indbinding: Hardcover
ISBN: 9788757432091

Køb denne titel

Papirbog(Medlemmer DKK 800,00)DKK 1000,00
e-Bog(Medlemmer DKK 720,00)DKK 900,00
Antal:
Læseprogram:   
E-bogen kan kun læses med programmet Adobe Digital Editions.
Autorisering:Programmet skal autoriseres med dit personlige Adobe ID. Få et Adobe ID her.
Levering:Inden for 10 min. efter køb pr. e-mail.  Linket i e-mailen er gyldigt i 30 dage.
Returret:Da der er tale om straks-levering accepterer du ved køb, at du ikke har returret.
Udskriving:Du kan udskrive 1 gang.
Copy/paste:10 sider til andre programmer som eksempelvis Word.


LÆS MERE OM E-BØGER HER

Om bogen

Fremstillingen analyserer udbudsloven, der med virkning fra 1. januar 2016 gennemfører EU’s udbudsdirektiv i Danmark, samt EU’s forsyningsvirksomhedsdirektiv og EU’s koncessionsdirektiv. Endvidere behandles de samtidigt vedtagne ændrede regler om håndhævelsen.

Forfatterne redegør for, hvorledes EU bestræber sig på, at skabe et indre marked med en effektiv konkurrence mellem EU-landene, og hvordan de to direktiver skaber rammer for dette. Gennem medlemskabet af EU er Danmark forpligtet af EUF-traktaten, der har som mål at skabe et indre marked, hvor der er fri bevægelighed for (blandt andet) varer og tjenesteydelser. Det indre marked er baseret på et forbud mod at forskelsbehandle virksomheder på grundlag af deres nationalitet.

Nødvendigheden af at indføre særlige regler om indgåelse af offentlige kontrakter baseres på den erkendelse, at staten - i modsætning til en virksomhed - ikke er disciplineret af markedets kræfter ved gennemførelsen af en anskaffelse.

Om forfatterne
Peter Stig Jakobsen, advokat (møderet for Højesteret) og partner i advokatfirmaet Bech-Bruun, hvorhan har specialiseret sig i udbudsret og konkurrenceret. Læs mere om Peter Stig Jakobsen.

Sune Troels Poulsen, advokat, ph.d., partner i advokatfirmaet Andersen Partners, hvor han harspecialiseret sig i udbudsret og konkurrenceret, samt ekstern lektor ikonkurrenceret ved Københavns Universitet. Læs mere om Sune Troels Poulsen.

Simon Evers Kalsmose-Hjelmborg, advokat og managing partner i advokatfirmaet Bech-Bruun, hvor han harspecialiseret sig i udbudsret og konkurrenceret, samt ekstern lektor i udbudsretved Københavns Universitet. Læs mere om Simon Evers Kalsmose-Hjelmborg


Find flere bøger inden for Eu-ret og international ret

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag >

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag
Hold dig fagligt opdateret

Tilmeldingsformular til Djøf Forlags nyhedsbrev

*Vælg dine interesser:

i
For at forhindre misbrug af denne blanket, skal du sætte kryds i feltet. Eventuelt bliver du bedt om at indtaste en tekst, der vises som et billede.