Erhvervslejeretten

af Preben Bang Henriksen & Stephan Muurholm


Udgave 1 1997
446 sider
ISBN: 9788789319261

Køb denne titel

Papirbog(Medlemmer DKK 928,00)DKK 1160,00
Antal:
Læseprogram:   
E-bogen kan kun læses med programmet Adobe Digital Editions.
Autorisering:Programmet skal autoriseres med dit personlige Adobe ID. Få et Adobe ID her.
Levering:Inden for 10 min. efter køb pr. e-mail.  Linket i e-mailen er gyldigt i 30 dage.
Returret:Da der er tale om straks-levering accepterer du ved køb, at du ikke har returret.
Udskriving:Du kan udskrive 1 gang.
Copy/paste:10 sider til andre programmer som eksempelvis Word.


LÆS MERE OM E-BØGER HER

Om bogen

Ny revideret og kraftigt udvidet udgave af denne juridisk-praktiske håndbog for alle, der beskæftiger sig med erhvervslejeret, f.eks. advokater, ejendomsmæglere, lægdommere, administratorere, udlejere og lejere.

Erhvervslejeretten er den hidtil mest omfangsrige gennemgang af gældende regler for landets 130.000 erhvervslejemål, herunder kontorer, butikker, værksteder og andre erhvervsvirksomheder i lejede lokaler.

Således omfatter bogen bl.a. en specificeret gennemgang af mere end 600 domme på området.

I sin fremstilling er bogen bygget op som en praktisk håndbog for læseren, hvor læseren let og overskueligt kan søge svar på praktiske problemer, herunder bl.a. problemer omkring kontraktsoprettelsen, reguleringsklausuler, afståelsesret, opsigelse, fraflytning o.s.v.

Hovedafsnittet omhandler reglerne for huslejefastsættelsen, herunder lejeforhøjelser og lejenedsættelser. Cirka 300 lands- og højesteretsdomme analyseres med henblik på besvarelse af de åbenlyse spørgsmål, der fremkommer ved lejefastsættelsen efter erhvervslejereguleringslovens regler.

Bogen er i enhver henseende en praktisk håndbog, baseret på forfatternes praktiske erfaringer fra procedurer i adskillige erhvervslejesager samt rådgivning og undervisning på området.

I konsekvens heraf indeholder bogen et omfattende bilagsmateriale (20 stk.) med bl.a. eksempler på varslingsskrivelser, stævninger, opsigelser og andre lejeretlige dokumenter.

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag >

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag
Hold dig fagligt opdateret

Tilmeldingsformular til Djøf Forlags nyhedsbrev

*Vælg dine interesser:

i
For at forhindre misbrug af denne blanket, skal du sætte kryds i feltet. Eventuelt bliver du bedt om at indtaste en tekst, der vises som et billede.