Den finansielle sektor

af Peter Wendt


Udgave 14 2011
200 sider
ISBN: 9788762903722

Køb denne titel

Papirbog(Medlemmer DKK 224,00)DKK 280,00
Antal:
Læseprogram:   
E-bogen kan kun læses med programmet Adobe Digital Editions.
Autorisering:Programmet skal autoriseres med dit personlige Adobe ID. Få et Adobe ID her.
Levering:Inden for 10 min. efter køb pr. e-mail.  Linket i e-mailen er gyldigt i 30 dage.
Returret:Da der er tale om straks-levering accepterer du ved køb, at du ikke har returret.
Udskriving:Du kan udskrive 1 gang.
Copy/paste:10 sider til andre programmer som eksempelvis Word.


LÆS MERE OM E-BØGER HER

Om bogen

Den finansielle sektor er en uundværlig del af erhvervslivet sektoren er samfundsmæssig værdiskabende gennem et kompleks system af finansielle tjenester, der øger den materielle produktion og velfærd.

Denne bog gennemgår og belyser udviklingen bag finanskrisen og den aktuelle situation for pengeinstitutter, boligfinansieringen og pensionsopsparingens institutioner gennem tabeller og figurer samt opklarende redegørelser. Fx giver bogens faktuelle gennemgang af finanskrisens hovedelementer et godt udgangspunkt for den nuværende debat og situation. Samtidig skaber bogen en sammenhæng for læseren ved at vise samspillet og rollefordelingen mellem de forskellige finansielle institutioner som fx Lønmodtagernes Dyrtidsfond og Centralbanken og dermed bliver bogen værdifuld for den, der savner en fremstilling med de mest nødvendige faktorer og spillere i den finansielle sektor i Danmark.

Således kan læseren få bred indsigt i finanssektoren og opnå det nødvendige overblik over, hvordan den komplekse økonomi fungerer i praksis. Bogen henvender sig både til den samfundsinteresserede læser, der ønsker en større indsigt i den finansielle sektor og til den studerende, der læser økonomi eller sam-fundsrelaterede uddannelser.

Se andre titler inden for Finansiering


Den finansielle sektor
 er en del af serien Erhverv & samfund

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag >

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag
Hold dig fagligt opdateret

Tilmeldingsformular til Djøf Forlags nyhedsbrev

*Vælg dine interesser:

i
For at forhindre misbrug af denne blanket, skal du sætte kryds i feltet. Eventuelt bliver du bedt om at indtaste en tekst, der vises som et billede.