Aftaleloven

Med kommentarer

af Lennart Lynge Andersen


Udgave 6 2014
389 sider
ISBN: 9788757427530

Køb denne titel

Papirbog(Medlemmer DKK 760,00)DKK 950,00
e-Bog(Medlemmer DKK 684,00)DKK 855,00
Antal:
Læseprogram:   
E-bogen kan kun læses med programmet Adobe Digital Editions.
Autorisering:Programmet skal autoriseres med dit personlige Adobe ID. Få et Adobe ID her.
Levering:Inden for 10 min. efter køb pr. e-mail.  Linket i e-mailen er gyldigt i 30 dage.
Returret:Da der er tale om straks-levering accepterer du ved køb, at du ikke har returret.
Udskriving:Du kan udskrive 1 gang.
Copy/paste:10 sider til andre programmer som eksempelvis Word.


LÆS MERE OM E-BØGER HER

Om bogen

Aftaleloven med kommentarer er en opdateret udgave, som indeholder en række domme og afgørelser, som er kommet siden seneste udgave. Denne sjette udgave af aftaleloven med kommentarer er en ajourføring af den tidligere udgave og en revision, hvori ny teori og praksis er reflekteret. Herudover er der foretaget en udrensning af gammelt materiale og ældre domme. Aftaleloven er opdateret med materiale tilgængeligt frem til den 1. april 2014. Senere materiale er undtagelsesvis medtaget.

Aftaleloven fører en ejendommelig tilværelse. Den viser hver dag – i retterne og i rådgivningen – sit værd, og på de fleste punkter står den uantastet siden 1917. Mellem hver udgave af kommentaren er der selvsagt en række domme og andre afgørelser, som er blevet opdateret og medtaget i de seneste udgaver.

Aftaleloven med kommentarer er en del af serien lovkommentarer, som blandt andet henvender sig til advokater, anklagemyndigheder, praktikere, domstole og andre interessenter med behov for adgang til kommenterede love inden for et givent område. Flere af bøgerne i serien lovkommentarer er også tilgængelige i en e-bog udgave, som gør den nemt at have med.

Udforsk serien Lovkommentarer

Værket er skrevet af forfatter Lennart Lynge Andersen. Lennart Andersen har i flere år arbejdet som forsker og underviser på CBS med fagområde inden for juraen. I januar 2013 gik Lenneart Andersen på pension. 

I 2015 fylder den fællesnordiske aftalelov 100 år. Den fællesnordiske aftalelov er dannet af den svenske, danske, norske, finske og islandske love. Aftaleloven 100 år er et tobindsværk med en dansk og en engelsk udgave. Se aftaleloven 100 år

Udforsk flere bøger inden for formue,- erstatnings- og forsikringsretTilmeld dig nyhedsmailen i dag >

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag
Hold dig fagligt opdateret

Tilmeldingsformular til Djøf Forlags nyhedsbrev

*Vælg dine interesser:

i
For at forhindre misbrug af denne blanket, skal du sætte kryds i feltet. Eventuelt bliver du bedt om at indtaste en tekst, der vises som et billede.