Færdselsloven med kommentarer

”Færdselsloven med kommentarer” er den første nye samlede kommentar til færdselsloven siden 1992. Kommentaren indeholder en opdateret gengivelse af færdselsloven og en grundig gennemgang af loven paragraf for paragraf.

Læs mere
Færdselsloven med kommentarer

Lovkommentarer og fagbøger til advokater

Vi har samlet en række lovkommentarer og fagbøger, der har særlig relevans for advokatbranchen.

Læs mere
Lovkommentarer og fagbøger til advokater

EU's Charter

"EU’s Charter – I et menneskeretligt krydsfelt" er en antologi, der adresserer en lang række væsentlige spørgsmål om betydningen af, at EU’s Charter om grundlæggende rettigheder har fået retskraft på traktatniveau.

Læs mere
EU's Charter

Ny udgave!

Denne nye og opdaterede lovkommentar følger op på de lovændringer, der er trådt i kraft siden 3. udgave fra 2003, herunder med gengivelse af relevante forarbejder og praksis på området.

Læs mere
Ny udgave!

Se alle

Udvalgte nyheder

Se alle

Populære ledelsesbøger

 • New Public Leadership
  I bogen New Public Leadership viser forfatterne en anderledes ledelsestilgang i den offentlige sektor. I stedet for mere styring, er der snarere behov for en bedre styringskultur.
  PrisDKK 275,00
  Medl.DKK 220,00
 • Beslutningsstrategi
  Denne bog handler om at lære de strategier, der gør det lettere at træffe bedre beslutninger i organisationer
  PrisDKK 395,00
  Medl.DKK 316,00
 • Facilitering
  Facilitering handler om at skabe resultater gennem involvering af de menneskelige ressourcer i organisationen og skabe mening, energi og stærkere relationer mellem mennesker.
  PrisDKK 370,00
  Medl.DKK 296,00
 • Mentorsamtalen
  Samtaler mellem en mentor og en mentee er et stærkt personligt udviklingsværktøj. Bogen henvender sig til såvel mentor som mentee, og sikrer at samtalen bevarer sin høje kvalitet gennem hele mentorforløbet.
  PrisDKK 295,00
  Medl.DKK 236,00
 • Den nye leder
  Som ny leder mødes man fra første dag på jobbet af krav og forventninger. Hverdagen er fuld af udfordringer, og såvel den internt som den eksternt rekrutterede leder kan have brug for en håndsrækning. Denne bog er sådan en håndsrækning.
  PrisDKK 275,00
  Medl.DKK 220,00
 • Fast Forward Strategi
  I denne bog giver forfatterne, et par af landets fremmeste forskere og rådgivere inden for strategi og innovativ forretningsudvikling, deres unikke bud på en ny måde at tænke strategi på.
  PrisDKK 375,00
  Medl.DKK 300,00
 • Strategi med succes
  Strategi med succes gør op med de traditionelle strategimodeller og præsenterer ledernes ti nøgleopgaver til at få succes med strategi.
  PrisDKK 620,00
  Medl.DKK 496,00
 • At lede opad
  En mellemleders håndbog, om indflydelse og større inddragelse i de strategiske beslutninger på arbejdspladsen.
  PrisDKK 375,00
  Medl.DKK 300,00