Ny ledelseskultur i den offentlige sektor!

Bogen gør op med den offentlige sektors bureaukratiske og hovedløse kultur og demonstrer i stedet, hvordan man med en bedre styringskultur kan sætte en stærkere strategisk retning.

Læs mere
Ny ledelseskultur i den offentlige sektor!

Ny udgave!

Få et dybdegående indblik i funktionærens retsstilling, fra ansættelsens start til forholdende under og efter ansættelsen.

Al foreliggende teori og praksis er blevet gennemgået for at kunne give en nyvurdering af retspraksis inden for området.

Læs mere
Ny udgave!

Ny lovgivning!

Den nye persondataforordning 2016/679 ændrer dansk persondataret på mangfoldige måder. Nye krav til dataansvarlige myndigheder og virksomheder, samt nye muligheder for borgerne bliver klargjort i denne bog.

Læs mere
Ny lovgivning!

Få succes med din strategi!

Med månedens bog får du råd og værktøjer til, hvordan du sikrer dig at få skabt de mest succesfulde strategiprocesser i din organisation. Bogen har fået 6/6 stjerner i Jyllands-Posten.

Særpris i september kr. 395,-

Normalpris kr. 620,-

Læs mere
Få succes med din strategi!

Se alle

Udvalgte nyheder

Se alle

Populære ledelsesbøger

 • New Public Leadership
  I bogen New Public Leadership viser forfatterne en anderledes ledelsestilgang i den offentlige sektor. I stedet for mere styring, er der snarere behov for en bedre styringskultur.
  PrisDKK 275,00
  Medl.DKK 220,00
 • Den nye leder
  Som ny leder mødes man fra første dag på jobbet af krav og forventninger. Hverdagen er fuld af udfordringer, og såvel den internt som den eksternt rekrutterede leder kan have brug for en håndsrækning. Denne bog er sådan en håndsrækning.
  PrisDKK 275,00
  Medl.DKK 220,00
 • Facilitering
  Facilitering handler om at skabe resultater gennem involvering af de menneskelige ressourcer i organisationen og skabe mening, energi og stærkere relationer mellem mennesker.
  PrisDKK 370,00
  Medl.DKK 296,00
 • Mentorsamtalen
  Samtaler mellem en mentor og en mentee er et stærkt personligt udviklingsværktøj. Bogen henvender sig til såvel mentor som mentee, og sikrer at samtalen bevarer sin høje kvalitet gennem hele mentorforløbet.
  PrisDKK 295,00
  Medl.DKK 236,00
 • Beslutningsstrategi
  Denne bog handler om at lære de strategier, der gør det lettere at træffe bedre beslutninger i organisationer
  PrisDKK 395,00
  Medl.DKK 316,00
 • Fast Forward Strategi
  I denne bog giver forfatterne, et par af landets fremmeste forskere og rådgivere inden for strategi og innovativ forretningsudvikling, deres unikke bud på en ny måde at tænke strategi på.
  PrisDKK 375,00
  Medl.DKK 300,00
 • Strategi med succes
  Strategi med succes gør op med de traditionelle strategimodeller og præsenterer ledernes ti nøgleopgaver til at få succes med strategi.
  PrisDKK 395,00
  Medl.DKK 395,00
 • At lede opad
  En mellemleders håndbog, om indflydelse og større inddragelse i de strategiske beslutninger på arbejdspladsen.
  PrisDKK 375,00
  Medl.DKK 300,00

LinkedIn

Bliv en del af vores netværk