Få 35 % i rabat

Fra den 1.-22. december får du 35 % i rabat på udvalgte bøger.

Få indblik i en bred vifte af interessante emner. Hvordan undgår vi eksempelvis at træffe irrationelle beslutninger? Kan vi måle lykke? Og hvordan bevarer vi vores fælles kulturarv?

Læs mere
Få 35 % i rabat

Trivselsmåling og lykkeproduktion

Hvad sker der, når almene, åbne og tolkbare begreber som lykke og trivsel låses fast i definitioner, der kan gøre dem egnede til målinger? Dette diskuterer forfatter Gitte Meyer i "Lykkens kontrollanter".

Læs mere
Trivselsmåling og lykkeproduktion

FN’s 17 verdensmål!

35 af Danmarks førende eksperter undersøger FN’s 17 verdensmål for en global udvikling, og hvilken betydning målene har i forhold til dansk indsats, forpligtelser og muligheder.

Læs mere
FN’s 17 verdensmål!

Ny udgave!

Få et dybdegående indblik i funktionærens retsstilling, fra ansættelsens start til forholdende under og efter ansættelsen.

Al foreliggende teori og praksis er blevet gennemgået for at kunne give en nyvurdering af retspraksis inden for området.

Læs mere
Ny udgave!

Se alle

Udvalgte nyheder

Se alle

Populære ledelsesbøger

 • Beslutningsstrategi
  Denne bog handler om at lære de strategier, der gør det lettere at træffe bedre beslutninger i organisationer
  PrisDKK 256,75
 • Facilitering
  Facilitering handler om at skabe resultater gennem involvering af de menneskelige ressourcer i organisationen og skabe mening, energi og stærkere relationer mellem mennesker.
  PrisDKK 370,00
  Medl.DKK 296,00
 • Mentorsamtalen
  Samtaler mellem en mentor og en mentee er et stærkt personligt udviklingsværktøj. Bogen henvender sig til såvel mentor som mentee, og sikrer at samtalen bevarer sin høje kvalitet gennem hele mentorforløbet.
  PrisDKK 295,00
  Medl.DKK 236,00
 • New Public Leadership
  I bogen New Public Leadership viser forfatterne en anderledes ledelsestilgang i den offentlige sektor. I stedet for mere styring, er der snarere behov for en bedre styringskultur.
  PrisDKK 178,75
 • Den nye leder
  Som ny leder mødes man fra første dag på jobbet af krav og forventninger. Hverdagen er fuld af udfordringer, og såvel den internt som den eksternt rekrutterede leder kan have brug for en håndsrækning. Denne bog er sådan en håndsrækning.
  PrisDKK 275,00
  Medl.DKK 220,00
 • Fast Forward Strategi
  I denne bog giver forfatterne, et par af landets fremmeste forskere og rådgivere inden for strategi og innovativ forretningsudvikling, deres unikke bud på en ny måde at tænke strategi på.
  PrisDKK 375,00
  Medl.DKK 300,00
 • Strategi med succes
  Strategi med succes gør op med de traditionelle strategimodeller og præsenterer ledernes ti nøgleopgaver til at få succes med strategi.
  PrisDKK 620,00
  Medl.DKK 496,00
 • At lede opad
  En mellemleders håndbog, om indflydelse og større inddragelse i de strategiske beslutninger på arbejdspladsen.
  PrisDKK 375,00
  Medl.DKK 300,00

LinkedIn

Bliv en del af vores netværk

Få 15% i rabat på din første bestilling >

Tilmeld dig nyhedsmailen i dag
15% i rabat på din første bestilling

Tilmeldingsformular til Djøf Forlags nyhedsbrev

*Vælg dine interesser: