Produktchef til Danmarks største juridiske online-bibliotek

Djøf Forlag søger en produktchef til at stå for udvikling og udbredelse af Jurabibliotek.dk

Hos Djøf Forlag har vi en ambition om at skabe større værdi for vores kunder gennem digitalisering af vores juridiske litteratur. Derfor søger vi en produktchef, der kan stå i spidsen for udvikling af Jurabibliotek.dk, som er en digital platform med opdateret juridisk litteratur til jurister.

Produktchefen skal være brobyggeren, der koordinerer og prioriterer input fra nøglefunktioner som redaktion (der leverer indhold), IT udvikling og drift, marketing og salg, økonomi og kundesupport.

Produktchefen har følgende opgaver:

  • Produktvision og -strategi. Vedligeholde og udvikle Jurabibliotek.dk med tilhørende produktstrategi og mål.
  • Markedsforståelse & pricing. Udvikle og vedligeholde effektive produktstrukturer og prismodeller.
  • Kunde- og brugerforståelse. Indsamle, analysere og vurdere brugerinput og produktideer og omsætte disse til forbedringer af Jurabibliotek.dk.
  • Produktvedligeholdelse/udvikling og ’kunderejse’. Sikre optimal ‘kunderejse’ fra den indledende købsfase til brugerens daglige interaktion med Jurabibliotek.dk.
  • Økonomi. Kommerciel ansvarlig for omsætning og udgifter (salgsprognoser, omkostningsestimater vedr. produktudvikling og drift osv.).
  • Ledelse. Lede et team på 2 medarbejdere samt koordinere opgaver med den øvrige organisation

Du skal agere i en flad, agil organisation. Du skal have en videregående uddannelse fx cand. merc., have kommerciel baggrund med minimum 3 års praktisk erfaring inden for digitale platforme og abonnementsbaserede forretningsmodeller. Kendskab til den juridiske verden er en fordel, men ingen betingelse. Du skal være forretningsorienteret og klar til at blive målt på din indsats. Du skal være i stand til at opbygge gode relationer i et miljø præget af meget høj faglighed og være ambassadør for Jurabibliotek.dk internt og eksternt.

Se Jurabibliotek.dk her: https://www.jurabibliotek.dk/.

Vi tilbyder:

Et selvstændigt job med et produkt, der allerede har vist stort potentiale. Jurabibliotek.dk er et strategisk forretningsområde, som vi investerer i og udvikler de næste mange år, og jobbet som produktchef er derfor en nøgleposition i den fremtidige organisation.

Djøf Forlag er centralt beliggende i centrum af København og en arbejdsplads med gode arbejds- og personaleforhold. Vi tilbyder en løn der matcher dine kvalifikationer.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte forlagsdirektør, Anette Wad, på awa@djoef.dk. E-mails vil først kunne besvares efter den 8. august.

Ansøgning stiles til Djøf Forlag, Att. Grethe Andersen og sendes på e-mail til gja@djoef.dk. Ansøgningen skal være modtaget i Djøf Forlag senest den 28. august 2019 kl. 9.00.

Download jobopslag i PDF.

Djøf Forlag er en vidensorganisation med 23 ansatte og et antal tilknyttede konsulenter. Forlaget udgiver årligt mere end 100 titler, 12 faglige tidsskrifter, hvoraf flere kun udkommer digitalt og en række online-løsninger. Forlaget har en årlig omsætning på ca. 40 mio. kr. Djøf Forlag er ejet Jurist- og Økonomforbundets Forlagsfond og er en del af Djøf-koncernen. Læs mere her www.djoef-forlag.dk