Ny redaktionschef hos Djøf Forlag

Louise Marie Jespersen tiltræder stillingen som redaktionschef for Djøf Forlag d. 4. marts 2021.

Hun skal stå for den daglige ledelse af forlagets juridiske redaktion og for videreudvikling af forlagets store juridiske portefølje samt nyt indhold til forlagets online bibliotek Jurabibliotek.dk.

Louise er cand.jur. fra Københavns Universitet og har en master i journalistik fra Syddansk Universitet. Louise har en meget bred juridisk erfaring inden for næsten alle retsområder samt solid ledererfaring. Hun kommer fra en stilling som souchef og chefkonsulent hos Folketingets Ombudsmand og har tidligere været ansat inden for Justitsministeriets område, i Forsvarsministeriet, Institut for Menneskerettigheder og DR. 

Med Louise får Djøf Forlag tilført en stærk juridisk og kommunikativ kapacitet. 

"På Djøf Forlag er det vores ambition at være det naturlige førstevalg for juridiske forskere og praktikere indenfor trykte bøger, onlineudgivelser og tidsskrifter. Vi ønsker at skabe de optimale rammer for udgivelse af juridisk kvalitetslitteratur til gavn for studerende, praktikerne og hele det danske retssystem. Jeg er utrolig glad for at få en dygtig jurist, der også kan formidle til andre målgrupper end jurister, med på holdet," siger Anette Wad, forlagsdirektør på Djøf Forlag.