Samfundsøkonomen

Djøf’s tidsskrift Samfundsøkonomen er et tværfagligt tidsskrift, der giver dig adgang til unikke og dybdegående analyser med fokus på væsentlige og aktuelle samfundsdebatter. Det er skrevet af førende eksperter, og udgives af Djøf Forlag.

De enkelte numre organiseres om et aktuelt tema belyst ud fra forskellige samfundsvidenskabelige vinkler. Målet er at formidle specialiseret viden på en læsevenlig måde og således kvalificere den offentlige debat om aktuelle problemstillinger.

Tidsskriftet henvender sig til samfundsvidenskabelige kandidater og studerende samt til andre med interesse for analyse af vigtige samfundsforhold.

Samfundsøkonomen udgives digitalt og udkommer 4 gange årligt. Artiklerne er fagfællebedømt, og udgivelsen er BFI-godkendt på niveau 1. På Samfundsøkonomen Online er der adgang til artikler fra årgang 1997 til dags dato.

Klik her for at læse Samfundsøkonomen

Redaktion

Planlagte temanumre

Seneste temanummer

Tilmeld dig Djøfs mailservice via dette link, så får du en mail, når der udkommer et nyt nummer af Samfundsøkonomen

Se Djøf Forlags persondatapolitik her.

*Djøf Forlag har den fulde ophavsret. Dog kan værket kopieres i det omfang, det følger af ophavsretsretlige indtagelser om citat, kopiering privat brug mv. Desuden kan der ske kopiering til undervisningsbrug mv. i det omfang, det følger af aftaler indgået med Copydan og tilsvarende institutioner.