Nu på dansk: Organization Theory, den internationale bestseller og klassiker om organisationer af Mary Jo Hatch er nu oversat til dansk.

Organisationsteorier er oversat fra 4. udgave af den engelske Organization Theory, der gennem årene er blevet internationalt anerkendt som en af de førende lærebøger på området. Mary Jo Hatch giver et komplet billede af organisationsteoriens landskab og historie. Bogen er kendt for sit udgangspunkt i tre dominerende perspektiver: det moderne, det symbolske og det postmoderne, som giver læseren et godt redskab til at forstå og positionere sig i forskellige teorier.

”Bogen her er blevet en international klassiker inden for organisationsteorien. Mary Jo Hatch har på mange områder en helt særlig tilknytning til Danmark. Med udgivelsen af bogen på dansk er ringen sluttet, i den forstand at den nu bliver tilgængelig i det land, hvor den startede. Det er en særlig stor glæde. Jeg håber, at danske studerende får glæde af bogen, og at den kan inspirere alle, der bevæger sig rundt i organisationer.”

Majken Schultz, ph.d., professor i ledelse og organisationsstudier ved CBS

Se mere og køb bogen her.