2022 blev året for Heidi Sander Løjmands første bogudgivelse. Heidi drømte at udgive sin ph.d.-afhandling og med et legat på 20.000 kr. i støtte fra Djøf Forlagsfond, er afhandlingen i dag forvandlet til en flot bog med titlen ”Tilbudskonsortier”.

Da vi spurgte Heidi, hvordan hun havde oplevet processen, fik vi nedenstående svar – og det er vi altså lidt stolte af:

”Ph.d.-afhandlingen var min første udgivelse, og jeg var som forsker in spe ekstra nervøs for, hvad forlaget og dets tilknyttede fagfæller syntes om indholdet og for selve processen. Men fra start blev der taget hånd om mig. Jeg fik tildelt en projektleder, som var både professionel og personlig og forlaget sørgede for professionel korrekturlæsning og fremragende designforslag. Jeg følte mig lyttet til og i gode hænder og jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre førstegangsoplevelse”.

Hvis du som Heidi også drømmer om at udgive din afhandling eller anden litteratur, der giver et kvalificeret bud på håndtering af en eller flere af samfundets centrale udfordringer inden for Djøfs fagområder, så kan du læse mere om processen her: https://lnkd.in/dYwHcR9m